Editor choice

Renovator Deluxe – Alles in Één Multitool – Werkt Dat Wel?

De Renovator deluxe is het nieuwste multifunctionele thuisklus apparaat op de markt. Renovaties en vooral de kleine snelle onderhoudswerkzaamheden aan jouw woning vragen om veel verschillende soorten gereedschap, voor elk specifiek werk één. Aanschaf van deze verschillende soorten gereedschap of voor elke klus professionele hulp inschakelen is erg kostbaar. Een multifunctioneel apparaat die je bijna voor elke klus kan gebruiken zo dus een ideale uitkomst zijn. Maar hoeveel apparaten zijn er die aan deze omschrijving voldoen en ook nog eens goede prestaties leveren. Helaas zijn er buiten de Renovator Deluxe om weinig voor een aanvaardbare prijs.

De Renovator Deluxe Set

Renovator Deluxe

Renovator Deluxe

De Renovator deluxe set is een veelzijdige set op het gebied van elektrische conventionele gereedschappen. De complete set is zeer geschikt voor thuis gebruik voor onderhoud en renovatie. Je kunt met de Renovator deluxe, zagen, snijden en schuren op allerlei soorten manieren. Horizontaal, verticaal of ondersteboven dit is allemaal geen probleem doordat de Renovator werkt met trillende bewegingen met wisselende snelheid tussen de 15.000 en 21.000 bewegingen per minuut. Door de verschillende hoeken waarin je het apparaat kan plaatsen wordt werken met de Renovator een genot en zijn de klussen in huis gedaan voordat je het weet. Hierdoor werk je niet alleen sneller, maar ook veel nauwkeuriger en veiliger. Het bewerken van gipsplaten, tapijt, laminaat, hardhout en PVC is geen enkel probleem, zelfs metaal bewerken is met de Renovator een fluitje van een cent. Door zijn compacte vorm is de Renovator ook te gebruiken op moeilijk te bereiken plaatsen. Inkepingen maken in een hoekje van een kozijn is zodoende gedaan in een mum van tijd.

Welke opzetstukken krijg je bij de Renovator Deluxe

In deze  37delige set zitten onder andere de volgende opzetstukken:

  1. Speciale zaagbladen die makkelijk door hout, metaal, gipsplaten, spijkers, koper en kunststof snijden.
  2. Een driehoekige rasp in die gebruikt kan om verf tussen de tegels en muren te verwijderen.
  3. Een speciale schuurzool voor het schuren van allerlei oppervlakken.
  4. Een afstrijkmes, om van linoleum, tapijten of kurk, lijm te verwijderen.
  5. En nog vele andere opzetstukken, speciaal voor zagen, snijden en schuren.

Elk opzetstuk, zoals de Diamond Tile Cutter, de Semi Circular Saw Blade en de Delta Schuurzool heeft dus een eigen unieke functie en maakt de Renovator de enige in zijn soort. De Renovator Deluxe kan dus gebruikt worden als vervanging van vele soorten gereedschap. Hierdoor bespaar je dus een hoop geld en opbergruimte.

Mijn ervaring met de Renovator

Renovator Deluxe

Ik heb de Renovator nu een keer of 4 gebruikt en 3 keer daar van is het gebruik me zeer goed bevallen. Het apparaat ligt zeer comfortabel in de hand en doet ook echt wat er van hem verlangt wordt, schuren, snijden en zagen. Alleen het doorzagen van bakstenen gaat de Renovator niet zo goed af, hier kun je beter een slijptol voor gebruiken en dat heb ik ook maar gedaan. Vooral de compactheid van het apparaat komt goed uit bij het schuren in moeilijke hoekjes. Doordat je de kop in meerdere standen kan zetten wordt schuren in hoekjes echt gemakkelijk en veel minder tijdrovend. Al met al ben ik tot op heden wel echt tevreden met de Renovator, het scheelt echt geld dat je niet allerlei gereedschap aan dient te schaffen om de simpele klusjes in en rond het huis voor elkaar te krijgen. Wil je meer weten over de Renovator klik dan hier.

Renovator Deluxe

7.5 Totale Score
Handig!

Je kunt met de Renovator deluxe, zagen, snijden en schuren op allerlei soorten manieren. Horizontaal, verticaal of ondersteboven dit is allemaal geen probleem doordat de Renovator werkt met trillende bewegingen met wisselende snelheid tussen de 15.000 en 21.000 bewegingen per minuut. Door de verschillende hoeken waarin je het apparaat kan plaatsen wordt werken met de Renovator een genot en zijn de klussen in huis gedaan voordat je het weet. Hierdoor werk je niet alleen sneller, maar ook veel nauwkeuriger en veiliger.

Werkt dat wel?
7.5
Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter