Star Night Laser Dancer – Decoratieve sfeerverlichting voor ieder huis!

Wil jij ook een unieke lichtshow op jouw huis met de feestdagen zonder halsbrekende toeren te moeten uithalen voor het ophangen van de lampjes? Dan is de Star Night Laser Dancer de uitkomst voor jou. Geen gedoe meer met kabels en snoeren. Gewoon 1 lamp om jouw hele woning te verlichten.Star Night Laser Dancer

Star Night Laser Dancer is één van de nieuwere feestverlichting voor feestjes en de feestdagen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen in de kleuren rood en groen of een combinatie van deze twee kleuren. Het opzetten en het gebruik van de Star Night Laser Dancer is erg eenvoudig. Je steekt de stekker in het stopcontact kiest een patroon en je zal versteld staan van de kleuren en patronen.

Hoe werkt de Star Night Laser Dancer?

Nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken richt je de lamp op de oppervlakte die jij wil verlichten. Gelijk zie je de patronen en lichtjes verschijnen en creëer je een schouwspel van groene, rode of gecombineerde lichtjes. De dichtheid van de lichtjes is makkelijk te bepalen door de Star Night Laser Dancer verder weg of dichterbij het oppervlak te zetten wat je wil verlichten.

Net als de eerdere Star Shower is ook de Star Night Laser Dancer binnen en buitenshuis te gebruiken. Je kunt jouw woning zo versieren dat de hele buurt het er over heeft en de versiering zal daadwerkelijk veel aandacht trekken.
Waar je normaal de ladder op moet om al de lichtjes op te hangen heb je dat nu gedaan in een handomdraai en omdat de lasertechnologie nauwelijks stroom gebruikt scheelt het je ook nog eens in energiekosten.

Star Night Laser Dancer creëert een droomwereld voor kinderen. Wie kent het niet? Jouw dochter of zoon wil graag een feestje zoals een sprookje. Door de meegeleverde voet is de laserlamp zeer geschikt om binnen te gebruiken en maak je in een handomdraai de woonkamer of slaapkamer in een paradijs van licht. Kinderen vinden dit geweldig.

Star Night Laser Dancer ten opzichte van de Star ShowerStar Night Laser Dancer

Welke features zijn bij beide lampen ongeveer gelijk:

  1. Beide lampen zijn zowel binnen als buitenshuis te gebruiken en werken alleen als het schemerig wordt of in een donkere ruimte.
  2. De lampen zijn zo gemaakt dat ze bestand moeten zijn tegen alle weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en wind.
  3. De nachtsensor op beide lampen werken op dezelfde manier, inschakelen bij schemer en uitschakelen bij daglicht.

Waarin verschillen de lampen van elkaar:

  1. De Star Night Laser Dancer heeft meerdere patronen. De Starshower heeft maar 1 patroon.
  2. Je kunt gebruik maken van een ingebouwde timer bij de Star Night Laser Dancer voor 6 of 8 uur zodat de verlichting op een door jouw gekozen moment ook uit gaat.

Je ziet dat beide lampen niet erg veel van elkaar verschillen maar dat de Star Night Laser Dancer meer opties heeft. Hierdoor denken wij dat deze lamp iets beter is dan zijn voorganger. Aangezien beide lampen voor dezelfde prijs verkocht worden gaat onze keuze uit naar de nieuwe Star Night Laser Dancer.

Wil jij meer weten van de Star Night Laser Dancer klik dan hier.

Heb je zelf ervaring met dit product laat het ons dan hieronder weten.

Star Night Laser Dancer

Varianten Star Laser LED lights

Deze verlichting is dit jaar zo populair dat ze snel uitverkocht raken. Onderstaand een overzicht van de varianten.

7.9 Totale Score
Star Shower 2.0

Een upgrade van de populaire Star Shower die zeker met de kerst weer een hit is.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
1 Reactie
  1. Antwoord
    Dick.groenendijk@ziggo.nl 12 december, 2018 op 14:45

    Star nightlaser dancers werkt prima. Helaas is mijn vloer bevestigingsvoet ontbrekend. Is het mogelijk deze te bestellen? Ik heb type EN 60825- 1:2014

Laat een reactie achter