Total Painter – De oplossing voor de thuisschilder?

De Total Painter is volgens de makers de oplossing voor mensen die hun huis zelf willen schilderen. Deze professionele verfspuiter met een krachtige 900 watt motor zorgt ervoor dat iedereen thuis zou moeten kunnen schilderen als een professional. Total PainterVeel schilders maken gebruik van een verfsprayer voor grote vlakken in huis. Dit spaart ze veel tijd en verf uit omdat de verflaag vaak in één keer dekkend is. Deze apparaten waren voor de gewone consument vaak erg duur en moeilijk om mee te werken.

Hoe werkt de Total Painter

Wie wil er nu niet geld uit besparen op een schilder. Deze zijn vaak erg duur, alleen hebben wij er vaak niet de tijd voor om het zelf te doen. De Total Painter beweert dat zij door haar 900 watt motor hoge prestaties kan leveren op het gebied spuit verven. Doordat je kunt kiezen uit 3 verschillende spuitstanden is de Total Painter op bijna elk oppervlak te gebruiken. Hierdoor kun je grotere gebieden in een zeer korte tijd verven.

Doordat de compacte chassis zo is aangepast is het ook mogelijk om meer soorten verf en beits te gebruiken in de Total Painter. Gebruik je Beits dan kun je deze verfsprayer bijvoorbeeld gebruiken om tuinmeubel e.d. mee in te sprayen. Zodoende zijn jouw meubels beschermt tegen weer en wind en weet je zeker dat ze mooi blijven.

Het ontwerp van de Total Paintertotal painter 2

Door de speciale ontwikkeling beschikt de Total Painter over een erg goede kracht, grote snelheid en bijna superieure prestaties in een compact ontwerp. Het is een ultralicht gewicht apparaat dat door eigenlijk iedereen op de goede manier te gebruiken is. Zodoende kan iedereen dus thuis grote oppervlakken spuitverven als een professional.

Door de handige schouderriem kun je de Total Painter over je schouder laten rusten als je bezig bent. Hierdoor kun je je nog beter concentreren op het resultaat en kun je grotere oppervlakken achter elkaar afwerken zonder iets te missen. Het apparaat ziet er degelijk uit en lijkt ook jaren mee te kunnen. Al verwacht ik niet dat je het elk jaar gaat gebruiken, want je schildert nu ook niet elk jaar jouw huis.

Voor de kosten van tweemaal het uurloon van een professionele schilder vinden wij de Total Painter zeker het proberen waard. Ook al zijn er weinig reviews over het product te vinden, degene die we hebben gevonden zijn vrij positief over het gebruik. Verwacht alleen niet dat je de eerste keer dat je de verfspuiter gebruikt je schildert als een professional. Ook hierin dien je wat handigheid te krijgen.

Omdat we weinig ervaringen kunnen terugvinden zijn we nog een beetje terughoudend in de beoordeling. Vandaar dat wij graag meer horen over jullie ervaringen met de Total Painter. Deel deze met ons hieronder en help ander mogelijke kopers.

Meer weten over de Total Painter klik dan hier.

 

6.7 Totale Score
Total Painter

De verfspuiter voor thuis. Nooit meer grote oppervlaktes met die vervelende rollers verven. Zelf spuiten als een professional wie wil dat nu niet. Het is nu mogelijk met de Total Painter.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
7 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. werk niet naar behoren ben 3 uur bezig bijna om een stukje muur te doen kom geen mooie staal uit zoals op de tv enzzz hier moet je 2 cm op de muur zitten er mee om er wat op te krijgen en of er komt niks uit 🙁

 2. inderdaad, echt brol kun je het noemen, heb voordien ook de krasverwijderaar voor autolakken geprobeerd . ??? lijkt wel boter dat je erop strijkt!!! heb alles teruggestuurd , nooit 1 euro terugbetaald!! zo’n bedriegers zouden opgepakt moeten worden,omdat ze dure rommel verkopen !!

 3. Opgelet: geef geen geld uit aan de Total Painter. Het werkt gewoon niet zoals je op de TV ziet. Weggegooid geld !!!!

 4. Had ik eerst maar de recenties gelezen, dit is echt een bagger ding!

  Gaat ECHT niet zo zoals op de TV. Komen alleen maar dikke druppels uit, valt niet mee te spuiten.

 5. Heb er rondom het huis de gehele schutting mee in de Beits gezet. Dat werkte geweldig en ging razendsnel met een mooi en egaal resultaat.
  Latex kan je er absoluut niet mee spuiten ongeacht hoe erg je het verdunt. Er komt gewoon geen spray uit maar enkel druppels op je vloer.
  Heb echt spijt van deze aankoop.

 6. Het apparaat werkt naar behoren . Een kamer van 5 × 5 plus plafond perfect gespoten. Eerste laag renovatieverf gebruikt wat zeer dik is en de 2de laag met latex verf . 10 % verdund en het spoot zeer goed . Ik heb wel eerst verschillende verhoudingen moeten testen . Dan het reinigen van het apparaat is zeer belangrijk . Moet je echt je tijd voor nemen , zo zal je er lang plezier van hebben .

Laat een reactie achter