XHose – De eerste uitschuivende tuinslang – Werkt Dat Wel?

Weet je ook niet wat je moet doen met de ellendig lange tuinslang. Er is nu een tuinslang die kort is en automatisch groeit. Als je de kraan opendraait zal de XHose groeien tot wel 3 maal zijn normale lengte. En draai je na het sproeien van de tuin of het wassen van de auto de kraan weer dicht krimpt de X-Hose automatisch weer terug naar zijn kleine compacte lengte, zodat je hem weer makkelijk op kan bergen.

Gebruik van de Xhose

XHose in compacte vorm

De X-Hose in compacte vorm

Hierdoor is de XHose ideaal voor gebruik rond het huis, in de tuin en tijdens het auto wassen. Maar natuurlijk kun je de XHose overal gebruiken waar je hem maar nodig hebt. Je kunt hem ook meenemen voor bijvoorbeeld gebruik op de boot of op de camping.

Het vervelende van de meeste tuinslangen is dat ze vaak knikken en dan geen water meer doorlaten. Met XHose heb je hier geen last van, door een gepatenteerd ontwerp is het onmogelijk om de slang te laten knikken. Zodoende heb je altijd water wat door de XHose stroomt. Hierdoor is de XHose zeer makkelijk in gebruik, de slang groeit naar een grote diameter met een sterke spuitstraal. Ook ideaal voor bijvoorbeeld het ramen wassen op de eerste verdieping.

De XHose is verkrijgbaar is verschillende maten: 7.5, 15 en 22.5 meter.

Mijn ervaring met de XHose:

Na aanschaf van de XHose was ik zeer benieuwd of alles wat ze zeggen ook klopt. De slang is inderdaad flexibel en zeer makkelijk op te bergen. Maar het belangrijkste is toch dat de slang 3x zijn normale lengte aan neemt als er water door heen stroomt en dit klopt. Het duurt wel wat langer als ik had gedacht maar de XHose groet inderdaad naar 3x zijn normale lengte en knikt niet. Ideaal om overal bij te kunnen en ik ben tot nu toe zeer tevreden met de aanschaf van de XHose.

XHose

XHose

Enige nadeel, is dat je de spuitmond er apart bij moet bestellen, want zonder zal hij niet uit zetten. Dit is jammer genoeg niet helemaal duidelijk voordat je de XHose besteld en deze heb je dus wel nodig. Laat je niet afleiden door het plaatje op de verpakking hierop staat een spuitmond afgebeeld maar deze ontvang je dus niet. Het koppelstuk wat bijgeleverd wordt is om de spuitmond op aan te sluiten en niet om op de kraan aan te sluiten.

Als je eenmaal het complete pakket hebt werkt de XHose echt geweldig, als je wegloopt met de slang dan zal hij echt groeien tot 3 maal zijn normale lengte en kun je elk hoekje bereiken wat je maar wil. Het opbergen van de XHose is heel handig omdat de slang zo klein wordt dat je hem overal kwijt kan. Mocht je van de XHose een hogedrukspuit willen maken dan kan dat XHose Water Jet.

Ik ben zeer blij met de XHose, vooral het opbergen van deze slang is ideaal omdat ik niet zoveel ruimte heb. Maar het uitzetten van de slang alsmede het onknikbare is geweldig.

Wil je nog meer weten over de XHose of wil je hem bestellen klik dan hier.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Uitstekende slang, die ik op een markt kocht voor €10,- helemaal compleet met spuit. Ik kocht hem voor mijn dochter, maar toen ik het uitprobeerde bleek het uitermate handig op de camping. Neem het dus altijd mee in de caravan. Waarom die dingen zo duur moeten zijn bij internetwinkels is mij een raadsel. Ik heb een echte dus geen nepper. Worden we t.a.v. de prijs belazerd? Het product is uitstekend.

  2. De extra lange versie voor 27 euro gekocht op Aliexpress, ik moet zeggen handig alleen de kwaliteit valt tegen, zit goedkoop in elkaar met slecht sluitende afdichtingen. Na +/- 5 keer gebruik zat er al een klein gaatje in het midden van de slang. Hij is lang genoeg om te halveren, maar viel me wel tegen dat er zo makkelijk een gaatje in kon komen. Zeker handig op te bergen, maar qua duurzaamheid laat het te wensen over. Kan natuurlijk zijn dat ik een goedkope replica te pakken heb, maar heb mijn slang vergeleken met een Xhose die op een markt werd aangeboden en zag er qua fabricage exact hetzelfde uit.

Laat een reactie achter