Fattaché Forte – Het wondermiddel tegen overtollig vet?

Een van de nieuwste producten tegen overgewicht is Fattaché Forte  Dit afslankproduct beloofd dat je af kan vallen zonder ook maar iets aan je voedingspatroon te wijzigen. Dit klinkt ons als muziek in de oren, maar werkt het ook echt.

Fattache Forte

Wat zit er allemaal in Fattaché Forte?

De basis van het afslankproduct Fattaché Forte zitten verschillende ingredienten. Sommige van deze ingredieten zitten ook in meerdere afslankproducten. Welke ingredienten zitten er allemaal in een capsule van Fattaché Forte:
* Psylliumzaad 400gram
* Chitosan 50 gram
* Ascorbinezuur (vitamine C) 10 mg
* Appelpectine 10 mg
* Karaya gum sap 25 mg

Stofwisseling

Het belangrijkste wat het met je doet is dat het je stofwisseling gaat veranderen. De opbouw van Fattaché Forte is een combinatie van onoplosbare en oplosbare vezels. Door deze vezels worden de vetten die je eet aan elkaar gebonden. Hierdoor kan je lichaam meer vet gaan uit het voedsel gaan halen.
Hoe gebruik je Fattaché Forte
Het gebruik van Fattaché Forte is zeer gemakkelijk. Je neemt 2 keer per dag een Fattaché Forte capsule in met genoeg water (minimaal 1 glas). Dit doe je telkens ongeveer 15 tot 30 minuten voor de lunch en voor het diner. Zodoende zou je een optimale werking van het product hebben.

Afslankplan

Met de Fattaché Forte capsules komt ook een persoonlijk afslankplan. Dit afslankplan helpt je door eenvoudige oefeningen fitter te voelen. Het is eenvoudig gebaseerd op meer bewegen. Als je je hier aan houdt ga je dus echt afvallen en jezelf beter voelen.

Conclusie

Fattaché Forte is geen tovermiddel om snel af te kunnen vallen. Het onderdrukt wel het hongergevoel en stimuleert de vetverbranding waardoor je minder gaat eten en ook wat zal afvallen. Als je Fattaché Forte capsules gebruikt in combinatie met een verantwoord dieet en verschillende fitness oefeningen, zoals bijvoorbeeld met de Total Gym Shaper geeft het zeker het gewenst resultaat.

De kosten voor 240 Fattaché Forte capsules op weg naar een gezond lijf zijn maar €39,95.

Voor meer informatie of aanschaf van de Fattaché Forte klik hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter