Moulding Motion Twin – Werkt dat Wel?

Het nieuwste product op de markt om buikvet te verliezen is Moulding Motion Twin. Deze “sauna”band is volgens de makers een innovatieve riem die is gemaakt om centimeters te verliezen door warmtetherapie.

Hoe werkt Moulding Motion Twin volgens de makers

Door de extreme warmte die de band afgeeft wordt de lichaamstemperatuur over je hele lichaam verhoogd. Hierdoor wordt de bloedsomloop en stofwisseling versneld en zal je lichaam afvalstoffen gaan verwijderen en vet verbranden. Het vet wordt vloeibaar gemaakt en zal op deze manier afgevoerd gaan worden uit het lichaam door middel van je eigen stofwisseling. In 30 tot 45 minuten zal Moulding Motion Twin een ketting reactie op gang brengen zodat de stofwisseling en bloedsomloop versneld zal worden en er centimeters zullen verdwijnen rond je middel.

Tevens is warmtetherapie goed van de stramme spieren en kan het spierpijn en zelfs rugpijn verlichten. De warmteband is dus voor meerdere doelen te gebruiken.

Moulding Motion Twin hoe gebruik je het?Moulding Motion Twin

Het gebruik van deze warmteband is zo ontwikkeld dat je het kan gebruiken terwijl je bezig bent met de dagelijkse bezigheden. De band kun je dragen onder je kleren zodat niemand hem ook ziet (alhoewel ik het hier niet helemaal mee eens ben). De exothermische pads dien je in de band te schuiven (hoe je dit doet staat exact beschreven in de gebruiksaanwijzing. Vervolgens kun je de riem om je middel of been doen. (als je een gevoelige huid hebt leg er dan een handdoek tussen). Voor een optimaal resultaat dien je nu te sporten of bewegen (wandelen, fietsen of iets anders). Doordat je bezig bent zal de warmte die de band afgeeft goed verspreid worden over het lichaam en zal de stofwisseling en bloedsomloop gestimuleerd worden. Na 30 tot 45 minuten dien je de riem af te doen en kun je het zweet afvegen met een handdoek.

Vervolgens leg je de pads in kokend water voor 15 minuten om ze schoon en klaar te maken voor een nieuw gebruik. Doe dit gelijk na gebruik zodat de pads altijd optimaal schoon en de kristallen mooi vloeibaar, zo gaan de pads het langste mee.

Na het uitkoken van de pads kun je gaan douchen, eten of koud drinken. Mocht je eerder iets willen drinken pak dan een warm drankje zoals thee of koffie. Dit is beter voor het lichaam en hierdoor zal je lichaam niet schrikken van de kou.

Ervaring met Moulding Motion Twin

Het gebruik van een warmte riem die sneller vet afbreekt is niet geheel nieuw. De Slimbellies riemen zijn al hot bij vele mensen in de sportschool. Deze Slimbellies hebben ook al bewezen dat ze effect hebben op de centimeters rond het middel. Door middel van bewegen en het gebruik van deze slimbellies wordt de omtrek van het middel minder. Of dit puur alleen vet is, hier valt over te discussiëren, ik denk dat het ook veel vocht is wat je verliest.

Moulding Motion Twin werkt naar mijn idee hetzelfde als de Slimbellies. Met beweging samen zal je wel degelijk sneller vet gaan verbranden, maar verwacht geen wonderen. In rust geloof ik niet zo in deze warmteband, je verliest inderdaad centimeters maar dit komt vooral door het vocht wat je uitzweet. Het beste kun je deze warmteband gebruiken in combinatie met een goed dieet (bijvoorbeeld Vitadis) en genoeg beweging. Dan komt de Moulding Motion Twin het beste tot zijn recht.

Conclusie:

Dat de Moulding Motion Twin band zal werken tijdens het bewegen staat voor mij vast. Door de extra warmte die het genereert tijdens het bewegen zal er voor zorgen dat je centimeters zal gaan verliezen. Dat de band werkt in rust, hiervan ben ik niet overtuigd.

Meer informatie over de Moulding Motion Twin vind je hier

Moulding Motion Twin Moulding Motion Twin

6.2 Totale Score
Moulding Motion Twin

Het nieuwste product op de markt om buikvet te verliezen is Moulding Motion Twin. Deze warmteband werkt als een sauna maar werkt Moulding Motion Twin wel? Door te bewegen ga je calorieën verbranden en door warmte zweet je sneller waardoor je sneller in de verbrandingsmodus komt.

Moulding Motion Twin
6
Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter