Paleo Recepten – Makkelijke Recepten volgens het Paleo Principe

Afslanken, wie van ons is er niet bezig? In ons hoofd moeten we allemaal die laatste kilo’s kwijt raken en moeten we een perfect lichaam creëren en vervolgens ook behouden, wat zoals je weet het aller moeilijkste is. Maar voor wie willen we eigenlijk afslanken, voor de buitenwereld of voor ons zelf? Paleo Recepten kunnen een goed hulpmiddel zijn om af te vallen.

Het CBS toont aan dat 43% van de mannen en vrouwen overgewicht heeft. Hiervan heeft 32% matig overgewicht en zelfs 12% ernstig overgewicht. Overgewicht is niet goed voor de gezondheid, maar zelfs matig of ernstig overgewicht kan gevaarlijke aandoeningen met zich meebrengen zoals hartproblemen. Afslanken doe je dus niet alleen voor de buitenwereld maar vooral voor jezelf.

Maar welk dieet moet je nu gaan volgen?Paleo Recepten

Er zijn duizenden verschillende diëten te vinden op het internet en vaak werken ze maar tijdelijk. Je verliest in het begin veel gewicht, maar na een verloop van tijd komt het er ook net zo makkelijk weer aan. Tevens bevatten veel van deze recepten allemaal moeilijke ingrediënten en is het lastig om elke keer iets nieuws te bedenken om te eten. Wat mag je wel niet eten of drinken en wat niet? Welke ingrediënten houden mijn lichaam voor de gek? Allemaal vragen en dingen waar we tijdens het afslanekn veel mee bezig zijn.

Je hebt dit vast al vaker gehoord, maar er is nu iets wat je echt helpt blijvend gewicht te verliezen. Het helpt je makkelijke maaltijden klaarmaken en vraagt niet om hele moeilijke ingrediënten die alleen in speciaalzaken te verkrijgen zijn.

Het Simpel Paleo Recepten Boek neemt je mee door de wereld van het Paleo Dieet. Het legt je haarfijn uit, hoe je bepaalde recepten moet bereiden en welke ingrediënten je moet gebruiken. Dit helpt je natuurlijk enorm en hierdoor is het makkelijk om een dieet te blijven volgen.

Maar hoe werkt het Paleo Dieet en daarbij het Simpel Paleo Recepten boek?

Het Paleo dieet is gebaseerd op het gebruik van vis, vlees van dieren die zich met gras gevoed hebben, fruit, groente en noten. Deze producten zijn eigenlijk in de loop van de jaren niet of nauwelijks veranderd en werden vroeger ook al gebruikt door onze voorouders toen overgewicht niet aan de orde was. De Paleo Recepten bestaan eigenlijk allemaal uit ingrediënten die men vroeger ook gebruikte voor consumptie. Hierdoor krijg je weinig tot geen van de hedendaagse slechte voePaleo Receptendingsstoffen binnen waarvan je lichaam op hol kan slaan.

Het op hol slaan van het lichaam gebeurd vaak bij mensen die een dieet volgen. Dit komt doordat veel van deze diëten “gezonde producten” of “light” producten adviseren. Veel van deze producten zijn extra bewerkt en hierdoor maakt je lichaam bepaalde stoffen aan zoals Cortisol. Een langdurig hoog Cort
isol gehalte zorgt ervoor dat je lichaam extra vet gaat vasthouden.

Een andere manier om je lichaam voor de gek te houden is door het drinken van (light) frisdrank. Door suiker of aspartaam raken je hersens in de war en worden ze minder gevoelig voor stoffen die je vertellen dat je voldoende hebt gegeten. Dit brengt weer met zich mee dat je meer gaat eten dan je nodig hebt en vervolgens je gewicht en vetgehalte gaan toenemen.

De Paleo Recepten zorgen ervoor dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven. En zorgt ervoor dat je lichaam terug gaat naar een gezond gewicht. Dit gewicht is voor de één net anders dan voor de ander, maar deze Paleo Recepten zorgen ervoor dat je er echt komt, bekijk deze verhalen maar eens.

Veel voorkomende resultaten van mensen die zich aan de Paleo Recepten gewaagd hebben zijn bijvoorbeeld deze onderstaande:

  •  Gewichtsverlies
  •  Energieker
  •  Beter Herstel na Inspanning
  •  Gezondere Gewrichten
  •  Soepelere en Glanzende Huid

Dit is maar een greep uit de vele voordelen die het gebruiken van de Paleo Recepten voor het lichaam heeft.Paleo Recepten

De recepten zijn altijd te maken met 5 ingrediënten of minder die altijd in de grotere supermarkt te vinden zijn. Doordat de recepten zo weinig ingrediënten bevatten zijn ze ook nog eens erg snel en makkelijk te bereiden en als je het Paleo Receptenboek exact volgt dan weet je zeker dat je heerlijke, schuldvrije en een vet verbrandende maaltijd op tafel zet. En dit elke keer opnieuw. Wie wil dat nu niet!

Dus je hoeft jezelf niet uit te hongeren. Gewoon een gezonde maaltijd eten uit dit simpel receptenboek. Het receptenboek biedt je 21 recepten voor het ontbijt, lunch en diner. Dat zin in totaal 63 recepten die je naar hartenlust kan combineren. Voldoende variatie en na 3 weken kun je gewoon weer van voor af aan beginnen of natuurlijk zelf iets bedenken wat aansluit bij het Paleo Principe. Wat houdt je tegen?

Wil je meer weten over de Paleo Recepten klik dan hier.

Wij horen natuurlijk weer graag jullie mening of reacties over de Paleo Recepten.

Paleo Recepten

7 Totale Score

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter