Slim Abs Waist – Effectief en Onzichtbaar?

Slim Abs Waist is een nieuw soort korset wat je plaatselijk rond de probleemzones rond de buik verwarmt zodat je daar meer gaat zweten en door de extra warmte gaat afvallen. De taille zal door het dragen van deze band een mooiere en slankere vorm krijgen. Door het zitcomfort van de Slim Abs Waist kun je band eigenlijk op elk moment van de dag dragen. Aan de buitenkant van je kleding zie je er eigenlijk niks van.

Hoe werkt de Slim Abs WaistSlim Abs Waist

Doordat de Slim Abs Waist gemaakt is van verschillende soorten materialen is het erg makkelijk aan te doen en zie je er aan de buitenkant niets van, je kan de band dus eigenlijk op elk moment van de dag dragen. Doordat de binnenste stoflaag speciaal ontwikkeld is om je te laten zweten zal je sneller warmte voelen rondom de buik. De tweede laag bestaat uit vele cellen die het zweet absorberen en de derde laag slaat het vocht op en houdt de kleding droog. Niemand ziet dat je iets om je middel hebt en gebruik maakt van de Slim Abs Waist.

Gebruik van de Slim Abs Waist

Het korset is makkelijk aan te trekken. Je kunt de Slim Abs Waist gewoon over je hoofd aantrekken of je trekt hem via je benen omhoog. Doordat de band één geheel is, is hij bijna onzichtbaar onder jouw kleding. Door de speciale materialen zal niemand zien of merken dat je de Slim Abs Waist draagt. De speciale stoffen vangen nare geurtjes op en zal zich volledig vormen naar jouw lichaam. In principe kun je de korset dus altijd dragen.

Wat vinden wij van Slim Abs Waist.

Er bestaat nog steeds geen hard bewijs dan plaatselijk afvallen mogelijk is. Toch beweren de makers van de Slim Abs Waist dat dit mogelijk is. Wij hebben de Slim Abs Waist geprobeerd en hebben onderzoek gedaan naar overige gebruikerservaringen met deze band.

Het eerste wat erg opvalt is de geur als we de Slim Abs Waist uit de verpakking halen. Het korset ruikt erg chemisch. Wij hebben de band ook eerst enkele dagen laten luchten en een keer uitgewassen voordat we de band zijn gaan gebruiken. Dit kan ik iedereen die de band wil bestellen aanraden.

Bij het eerste gebruik van de band valt op dat de band erg makkelijk aan gaat en zich eigenlijk gelijk naar het lichaam vormt. De band is inderdaad onzichtbaar zoals men ook aangeeft. Vervolgens zijn we de band gaan uitproberen door te gaan sporten met de band om. Op de plek waar we de Slim Abs Waist dragen gaan we inderdaad eerder zweten. Dit is natuurlijk ook logisch omdat de huid onder de band strak ingepakt zit. Na een half uur intensief op de loopband zweet ik ondertussen zo erg (over bijna mijn hele lichaam) dat ook op mijn kleding waar de band onder zit zweetplekken ontstaan. De band blijft aan de buitenkant droog zoals beloofd.

Kwaliteit van de band

Waar we ons wel een beetje zorgen over maken is de kwaliteit van de band. Meerdere ervaringen van andere gebruikers is dat de band al snel kapot gaat en scheurt. Het is daarom van belang de juiste maat te bestellen. Tevens mocht de band kapot gaan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Wij hebben zelf deze ervaring niet.Slim Abs Waist

Na een gebruik van 3 weken beginnen wij resultaat te zien. Of dit speciaal door de Slim Abs Waist band komt durven we niet te zeggen, maar ons gevoel is dat het zeker mee werkt. Doordat je actief bezig bent en meer zweet zal de verbranding ook gestimuleerd worden. Hierdoor hebben wij het gevoel dat je sneller vet gaat verliezen en er slanker en strakker uit zal zien.

Ook de ervaring van anderen komen redelijk overeen met onze ervaring met de band. Ongeveer 70 procent van de mensen zijn tevreden over dit product. De overige 30 procent klaagt vooral over de kwaliteit van de Slim Abs Waist.

Gezonde voeding

Erg belangrijk detail is natuurlijk een gezonde en goede voeding. Wil je echt vet verliezen dan zal je dus echt jouw voeding aan moeten passen. Er zijn vele hulpmiddelen hiervoor te vinden op internet. Mogelijk heb je iets aan dit receptenboek van Jasper Alblas, wij hebben hier goede ervaringen mee en duidelijke resultaten mee behaald.

De Slim Abs Waist is een goede stimulans om vet te verliezen. Het belangrijkste is natuurlijk een gezonde levensstijl. Een wonder korset is het natuurlijk niet, dat zou te mooi om waar te zijn. Wij denken dat deze band een mooie mentale opsteker kan zijn voor de degene die echt willen afvallen rond de buikzone.

Wij horen weer graag jullie ervaringen met de Slim Abs Waist.

Wil je meer weten over de Slim ABs Waist klik dan hier.

 

Moederdag korting

 

6.5 Totale Score
Slim Abs Waist - Effectief of niet?

Slim Abs Waist is een nieuw soort korset wat de probleemzones rond de buik verwarmt zodat je daar meer gaat zweten en afvallen. Maar is dit ook effectief. Ervaringen leren ons dat de omvang van de taille veminderd bij gebruik van deze band. Maar of dit speciaal komt door de Slim Abs Waist of het extra sporten is onduidelijk. Het is in ieder geval wel een goede mentale ondersteuning.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
6 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Ik vraag me af welke maat ik dan moet bestellen aangezien het de bedoeling is dat ik af wil vallen. Ik heb nu maat 42 en wil graag naar 38. Je schrijft dat de band snel kapot (kan) gaan en je beter de juiste maat kan bestellen. Bedoel je dan de maat die ik nu heb of waar ik naar toe wil. Stel dat het redelijk snel gaat, dan is de band dus ook redelijk snel te groot en kan ik hem niet meer gebruiken. Wat is wijsheid in deze? Ik hoor het graag.

  2. Pauline, laat je niet voor de gek houden. Afvallen heeft tijd nodig. Je kan het geld beter steken in goede voeding. Leer over voeding, stel een dieet op en ga wat sporten. De resultaten zullen echt zijn. Verkooppraatjes en een model op TV gaan jou geen maten laten afvallen. Die 2 maten ga je echt niet kwijt raken door die band. Laat je niet voor de gek houden!

  3. Dat was niet het vraag, je kan gewoon altijd dragen. Ik vindt het een goeie vraagjoor pauline in combinatie met sporten en gezond eten, ik wil ook weten welke maat het bestel kan bestellen ik draag ook 42.

  4. Toch grappig; 1 +1 gratis heeft dezelfse prijs als 2 stuks. Bij bol.com kun je kiezen; 1 of 2. 1 is 35,-. Do the math?

  5. de randen onder en boven gaan opkrullen na verloop van tijd, zodat het onderste en bovenste gedeelte van je buik niet bedekt wordt door de band.

  6. ik heb zo ding gekocht of soortgelijk bij teleshopping of tommie of tell sell weet ik veel. twee keer gedragen toen nooit meer. super irritant……gevoel tijdens dragen.
    ik heb er twee gekregen. spijt van de aankoop.

Laat een reactie achter