Editor choice

De Vitadis Afslankmethode – Veranwoordelijk dieet en toch 3-6 kilo afvallen!

De Vitadis Afslankmethode is een eiwitdieet en zoals bekend en onderzocht is dit een van de best werkende methodes om gewicht te verliezen en dus af te vallen. Door alleen de juiste voeding en te eten stimuleer je het lichaam om vet te verbranden en ga je op een gezonde wijze afvallen. Het grote voordeel van de Vitadis Afslankmethode is dat je er niet perse bij hoeft te sporten. Je kan dus gewoon afvallen zonder extra tijd kwijt te zijn aan sporten en dat ook nog zonder een hongergevoel.

De Vitadis Afslankmethode is erg makkelijk vol te houden waardoor het zich onderscheidt van vele overige strenge diëten. Het belangrijkste aan de Vitadis Afslankmethode is dat je de avondmaaltijd normaal mag blijven genieten, een absoluut pluspunt als je een gezin of een partner hebt. Met de Vitadis Afslankmethode ga je gecontroleerd afvallen en is de minimum grens 1000 calorieën, dit is anders dan bij de welbekende crash diëten, waarbij je maar maximaal 500 Calorieën mag eten en terug zal vallen in een JoJo effect.
vitadis 2

Mijn ervaring met de Vitadis afslankmethode.

Ik kwam in aanraking met de Vitadis Afslankmethode via het internet. Via Google ben ik gaan zoeken naar verschillende afslankmethodes en kwam op de site van Vitadis. Na de site gelezen te hebben had ik nog geen heel goed beeld van de methode en ben ik verder gaan zoeken naar ervaringen met Vitadis. Ik zag bijna alleen maat louter positieve ervaringen en mijn interesse was gewekt. Terug gegaan naar de site van Vitadis heb ik gelijk een probeerpakket besteld.

De Probeerbox

Deze probeer box van €27,- gaf me de mogelijkheid om te kijken of Vitadis wel iets voor mij is voor een laag bedrag uit te proberen. Het geeft een je een hoop informatie over afvallen en hoe je dit moet aanpakken. De probeer box zal je vooral tips geven om gezonder te snacken waardoor je gewicht zal gaan verliezen. De Vitadis Probeer box is vooral geschikt voor mensen die niet heel veel willen afvallen maar beter en gezonder willen gaan snacken. De informatie hierin was voor mij al een hele verandering, ik ben iets anders gaan eten (vooral snacken) en ben al 3 kilo kwijt in 3 weken. Voor mij al een heleboel en ik voel me er goed bij. Ik blijf voorlopig nog even bij deze probeerbox en misschien dat ik straks waarschijnlijk wel verder ga met de startfase 1 en dan misschien startfase 2.

Startfase 1

Na 7 weken werd ik toch wel heel nieuwsgierig naar startfase 1 en heb de box toch maar besteld voor €87,-. Je krijgt het pakket thuis gestuurd en hierin zitten meerdere producten die bij gaan dragen dat je snel vet gaat verbranden. Het fijne aan de Vitadis Afslankmethode is dat je in plaats van alleen shakes en repen meer dan 80 verschillende proteïne producten hebt. Dit is allemaal verdeeld over alle maaltijden van de dag, van snacks tot complete maaltijden. Tot mijn verbazing ben ik echt tevreden met deze afslankmethode. Ik heb geen hongergevoel en de variatie is echt geweldig.
Ik ben nu 2 weken bezig met de Startfase 1 van Vitadis en ben nu 5,5 kilo extra kwijt en zit bijna op mijn streefgewicht van 63 kilo. Het beste aan dit dieet is dat ik zoveel energie heb om nog steeds 2 keer per week 1,5 uur te sporten.

Al met al voel ik me echt een stuk beter in mijn vel zitten en begin ik er steeds beter uit te zien.

Wil jij meer weten over Vitadis of wil je het zelf proberen klik hier.

9.5 Totale Score

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter