Cane Safe – De Veiligste Wandelstok

Cane Safe is een wandelstok die je altijd en overal op elke ondergrond kan gebruiken. Steen, zand, sneeuw er is geen enkel terrein waarop de Cane Safe niet tot zijn recht komt. Een gewone wandelstok heeft een punt en deze kan makkelijk wegglijden. De Cane Safe heeft aan de onderzijde 3 voetjes voor goede grip en de stok beweegt met u mee, zo zal u altijd een goede ondersteuning hebben.

Cane Safe vergroot uw veiligheid.

Door zijn stabiele basis en het meebewegen van de stok zal de Cane Safe uw veiligheid vergroten zowel in huis als buitenshuis. Tevens is in de Cane Safe led verlichting aangebracht zodat uw zicht verbeterd en u ook beter opvalt als het schemerig begint te worden.

Gebruik van de Cane SafeCane Safe

De Cane Safe is zeer handig in gebruik. U kunt de wandelstok instellen op 5 verschillende hoogtes en dat met 1 druk op de knop te regelen is. Zo kunt u de wandelstok dus precies instellen zodat het ook bij uw lichaam past.

Het ergonomische handvat is voorzien van een zachte grip zodat de wandelstok erg comfortabel in uw handpalm zal zitten.

Het gewicht van de Cane Safe is ook minder dan van reguliere wandelstokken, dit komt door de materialen die gebruikt zijn voor het maken van de wandelstok. Tevens is de wandelstok makkelijk in te klappen tot een stok van 20 cm zodat hij nooit in de weg zal liggen en u hem makkelijk mee kan nemen.

Ontwikkeling van de Cane Safe

Cane Safe is gemaakt nadat ontwerpers hadden gemerkt dat gewone wandelstokken niet voldoende ondersteunden. Hierdoor zijn ze gaan nadenken over hoe een ideale wandelstok eruit zou moeten zien.

Als eerste vonden ze dat een wandelstok mee moet kunnen bewegen met de persoon die hem gebruikt en dat hij voldoende ondersteuning blijft bieden. Ze hebben hierbij het enkelgewricht als voorbeeld genomen. Door dit gewricht als uitgangspunt te nemen kan de stok dus draaien in elke richting en zorgt het voor stabiliteit te allen tijde.

Aan de onderzijde van de stok zit uiteinde met 3 oppervlakken. Deze 3 oppervlakken beslaan een groter gebied en zijn hierdoor dus een stuk stabieler dan de gewone wandelstok die maar 1 drukpunt heeft. Zo zal de Cane Safe minder makkelijk wegglijden en is deze ook op meerdere ondergronden goed te gebruiken.

Conclusie over de Cane Safe

We hebben de Cane Safe laten testen door verschillende mensen en het is volgens hen een handige wandelstok, maar het heeft ook zijn grenzen. De stabiliteit als je er met je volle gewicht op gaat hangen laat volgens ons nog wel wat de wensen over. Niet dat de Cane Safe breekt, maar hij is een klein beetje onstabiel. De Cane Safe is ontwikkeld als ondersteuning en niet om echt met je volle gewicht op te hangenCane Safe

Heel handig is het instellen van de wandelstok, de hoogtes zijn inderdaad zo instelbaar dat er eigenlijk iedereen mee kan lopen. De LED verlichting werkt heel goed, maar ik weet niet hoeveel mensen die deze wandelstok nodig hebben in de avond nog naar buiten gaan. Een leuke toevoeging maar ook niet meer dan dat.

Wel zeer tevreden zijn we met het de roterende stok, dit voegt echt wat toe naar onze mening en zal je helpen stabieler te staan. Of zoals beloofd de stok ook te gebruiken is in de sneeuw hebben wij niet kunnen testen. Maar hier zou ik wel mee uitkijken.

Al met al, een goede wandelstok. Makkelijk is gebruik, stabiliteit als je er met volle gewicht ophangt laat de wensen nog iets over, maar verder een prima wandelstok.

Wil je de Cane Safe met €10,- korting klik dan hier.

 

7 Totale Score
Cane Safe - De Veiligste Wandelstok?

Cane Safe is een wandelstok die je altijd en overal op elke ondergrond kan gebruiken. Door zijn 3 punts voetstuk en meedraaiende stok is deze wandelstok uiterst veilig. Doordat de wandelstok in te stellen is op 5 standen kan hij door iedereen gebruikt worden.

Oordeel
7.3
Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter