Zipes Speed Pipes – Geweldig race kado voor jouw kind

In de wereld Zipes Speed Pipes is er niet zoiets als zwaartekracht. Normaal is een racebaan altijd gebonden aan zwaartekracht en racebanen die gewoon op de grond liggen. Met Zipes kun je alle kanten op en het is geschikt voor iedereen die van racen houdt. Met de op afstand bestuurbare racer schiet je door de baan. De snelheid van de raceauto is zo groot dat hij op een normale baan niet rechtop zou blijven staan.

Hoe bouw je de racebaan met Zipes Speed Pipes

Door de blauwe transparante pijpen met elkaar te verbinden bouw je jouw eigen racebaan. Doordat de pijpen in allerlei bochten gezet kunnen worden maak je jouw eigen aparte racebaan. Laat de Speed Pipes rechtdoor gaan, in een bocht van 360 graden of zelfs recht omhoog. Je bouwt de baan op elke plek op, rond meubels van de trap af of recht omhoog, dit is iets wat je nog nooit gezien hebt.

Zodra je de baan bijna af hebt zet je de raceauto in de baan door de speciale toegangsdeur. Zorg ervoor dat je het circuit helemaal sluit. Sluit je de racebaan niet af dan zal de raceauto uit de baan vliegen en zal je hem moeten vangen.

De raceauto beschikt over een krachtig motortje die bijna 50.000 toeren maakt per minuut. Hierdoor is de snelheid voor op een racebaan bijna maximaal. Door de speciaal ontwikkelde wielen aan elke zijde van de auto behoudt de raceauto altijd contact met de binnenkant van de buis. Hierdoor het aandrijfwiel continu ervoor zorgen dat de auto vooruit vliegt. Recht omhoog, op zijn kop en gewoon recht vooruit de snelheid van de auto blijft de hele tijd hetzelfde. 

Door de het ingebouwde led-lampje zie je de auto door de hele baan en weet je precies waar die is. Het lampje zorgt voor een heel mooi gezicht in het donker. Je ziet flits door de kamer vliegen elke keer als de auto rond gaat.

De Zipes Speed Pipes raceauto is oplaadbaar via de meegeleverde USB kabel. De accu van de auto houdt het als hij vol is ongeveer 40 minuten uit. Je laadt de accu in ongeveer 20 minuten helemaal op. Dus lang zonder accu zit je eigenlijk nooit, zodat je snel weer door kan gaan met racen.

Wat krijg je als de Zipes Speed Pipes  Basis Pakket besteld

  • 8 gebogen pijpen
  • 3 rechte pijpen
  • 1 rechte pijp met een toegangsdeur om de raceauto om de pijp te plaatsen en eruit te halen
  • Twaalf 360 graden draaiende passende sluitingen
  • afstandbediening
  • Oplaadbare Zipes-Racer
  • USB Laadkabel

Nu krijg je als extra nog een kosmische stroboscoopbal bij de Zipes Speed Pipes. Je legt de stroboscoopbal in de pijp en je de raceauto zal de bal flitsend snel door de pijp duwen.

Mocht dit basispakket niet voldoende zijn er nog meer uitbreidingen beschikbaar.

Wil jij ook een gave racebaan of uitbreidingen voor jouw kind bestellen klik dan hier.

 

7 Totale Score
Zipes Speed Pipes - Geweldige Racebaan

De nieuwe Zipes Speed Pipes is een door buizen aan elkaar gesloten racebaan die je zelf in elkaar zet. Je kan de racebaan op allerlei manieren opbouwen zonder enige beperkingen. De supersnelle raceauto zorgt met zijn led-licht voor speciale effecten, helemaal in het donker.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter