Dr. Ho’s Circulation Promoter – Pijnverlichting in de benen

Wil jij ook af van vermoeide benen met Dr. Ho’s Circulation Promoter? Vermoeide en rusteloze benen wie van ons heeft er niet ooit last van. Toen ik jong was kon ik doen en laten wat ik wilde, had ik nooit ergens last van en al zeker niet van “restless legs”. Naar mate ik ouder ben geworden is dit er langzaam in geslopen heb ik het idee. Niet dat ik iedere dag last heb van vermoeide en rusteloze benen, nee dat niet. Maar na een zware of vermoeiende dag, een nacht slechte slaap of een inspanning die me net over de grens duwt kan ik hier ’s avonds erg veel last van krijgen.

Dr. Ho's Circulation PromoterDoordat ik er zo veel last van had heb ik van alles geprobeerd. Koude en warme voetenbaden, minder koffie en alcohol en zelfs meer bewegen (niet in de avond). Het hielp allemaal iets voor mijn gevoel, maar niet genoeg. Totdat mijn man thuis kwam van een beurs met Dr. Ho’s Circulation Promoter. Hij had goed staan luisteren naar de uitleg en de demonstratie gevolgd en zelf hij was overtuigd dat dit wel eens zou kunnen werken. Maar wat had hem dan overtuigd?

Restless Legs en Dr. Ho Circulation Promoter

Ik had zoals al gezegd vaak last van Restless Legs in de avond of ’s nachts en dan zeker na een vermoeiende zware dag. Het ergste was het onaangename jeukende, kriebelende en rusteloze gevoel in mijn benen. Ik moest mijn benen de hele tijd bewegen om dit onaangename gevoel te verminderen. Mijn man zei tevens tegen mij dat ik ’s nachts vaak schokkende bewegingen maakte met mijn benen zonder dat ik het merkte. Dit verklaard ook dat ik in de ochtend vaak niet goed uitgerust was en mijn benen nog vermoeider aanvoelden.

Nadat mijn man de Dr. Ho Circulation Promoter had meegebracht heb ik hem eerst enkele dagen in de doos laten zitten. Ik geloofde niet zo erg in dit product, helemaal niet omdat het een “seen on tv” product was. Eerst ben ik gaan zoeken wie Dr. Ho nu precies is en wat voor producten hij aanbiedt. Wat mij opviel aan de reacties op zijn producten is dat veel mensen er positief op reageren. De meest voorkomende reacties waren dat het veel verlichting van pijn biedt en dat mensen vooral blij zijn dat ze Circulation Promoter hadden gekocht.

Het gebruik van Dr. Ho’s Circulation Promoter

Dr. Ho's Circulation PromoterIk heb de doos uiteindelijk geopend en ben na een drukke dag in een stoel gaan zitten om de Circulation Promoter te proberen. Het gebruik van de grote ronde schijf die uit de doos kwam, wijst zich eigenlijk vanzelf. Je plaatst de bijgeleverde pijn verlichtende pads op de hoofdunit (de grote ronde) en sprayt je voeten in met water. Vervolgens plaats je jouw voeten op deze pads en kun je het door jouw gewenste programma starten met het makkelijk bedienbare bedieningspaneel. Er ontstaat een zacht masserend gevoel die vanuit je voeten omhoog trekt verder het lichaam in.

Ik moet zeggen dit is een erg prettig gevoel. De tens massage zorgt ervoor dat ik echt begin te ontspannen en ik voel dat mijn benen rustiger worden tijdens de massage. Na 20 minuten houd ik er mee op en het lijkt erop dat mijn benen inderdaad rustiger zijn, ze jeuken en kriebelen minder, de drang om ze te bewegen is minder en ik zit rustiger in mijn stoel voor de televisie tv te kijken. ’s Nachts schokken mijn benen nog steeds zegt mijn man al is het wel minder vaak.

De volgende dag heb het hele ritueel nogmaals herhaald en heb weer 20 minuten met mijn voeten op de pads gezeten. Het gevoel van ontspanning was wederom hetzelfde en de avond heb ik weer met rustigere benen doorgebracht. Eindelijk heb ik het gevoel dat dit iets is wat werkt voor mij.

Conclusie over de Circultaion PromoterDr. Ho's Circulation Promoter

Ik heb Dr. Ho’s Circulation Promoter nu enkele weken in mijn bezit en het gevoel van restless legs is zoveel verminderd. Ik voel mijzelf fitter en kan meer van mijn rust kan genieten. Ik gebruik de Circulation Promoter nog steeds iedere dag en ervaar nog steeds dezelfde ontspanning als in het begin. Dat de Circulation Promoter batterijen vreet neem ik voor lief. Mijn man zegt dat ik ’s nachts ook veel rustiger slaap (en hij dus ook). Heel af en toe nog schokkende benen, maar echt heel af en toe. Ik ben erg blij dat hij Dr Ho’s Circulation Promoter heeft meegebracht. Dit had ik echt al veel eerder moeten hebben.

Heb je dus last van een slechte bloedcirculatie in de benen zoals, gevoelloosheid, zwellingen of gewoon spierpijn dan kan de Circulation Promotor echt een oplossing zijn voor jouw probleem. Het is zelfs klinisch bewezen dat dit product door het Pain Therapy System de bloedsomloop en de spierspanning helpt te verminderen.

Wil jij ook af van jouw vermoeide benen klik dan hier.

Niet gebruiken bij Hartklachten.

Je moet het product alleen niet gebruiken als je een pacemaker hebt, last van je hart of hartritmestoornissen. Doordat de Circulation Promoter gebruik maakt van kleine elektrische schokjes kan dit gevaarlijk zijn voor mensen met hartklachten.

 

8.3 Totale Score
Dr Ho's Circulation Promoter - Weg met pijn en vermoeide benen

Door de verzachtende tens (transcutane elektrische zenuwstimulatie) massage en de Electrical Muscle Stimulation (EMS) ontspannen spieren sneller. De bloedsomloop wordt verbeterd en dit zorgt voor rustigere benen. De last van Restless Legs zal verminderen en ook jij kan je nu uitgeruster voelen.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
9 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Als men een metalen kunstknie heeft, mag je hem dan ook gebruiken?

 2. Hallo ik ben Allewies.
  Ook ik heb zo’n stimulator gekocht voor m’n voeten. Ik heb oa last van Poli neuropathie. Maar ik kan hem op de hoogte stand zetten maar ik voel helemaal niets.
  Is er iemand die dit ook ervaart, en zo ja, wat kan of moet ik daar aan doen. Misschien tot in het uiteindige blijven proberen ?
  Graag lees ik jullie reacties.
  Vriendelijke groetjes A.

 3. Hallo Allewies,
  Ik heb ook last van polyneuropathie en een variant daarvan CIAP genoemd. Hierbij is het probleem dat de zenuwuiteinden geen of onvoldoende communiceren met de spieren. Voos gevoel in de voeten en onderbenen is daarvan het gevolg. Ben bij de neuroloog in het Erasmus UZ geweest waarbij verteld werd dat er al verschillende onderzoeken zijn geweest naar de oorzaak. Ook het UZ Utrecht is daarin actief.
  Ik overweeg dr. Ho aan te schaffen. Momenteel bij de Makro voor € 119,79 te koop (incl BTW).

  Onder het mom van “Niet geschoten, altijd mis” is het me deze investering wel waard.

  Groet, Wim Berserik

 4. helpt het ook tegen spataderen op de benen?

 5. Ha die Wim.
  Sorry voor de late reactie. Maar zoals gezegd heb ik ook zo’n apparaat gekocht en voor m’n voeten heb ik er “ogenschijnlijk” niets aan maar voor m’n rug is het een aanrader.
  Ik zeg ogenschijnlijk, ondanks ik niet echt weet wat het onderhuis en op den duur doet en of het komt. Áls het komt, komt het misschien pas later, laten we het hopen. Wim ik wens je in elk geval succes en laten we hopen dat het in elk geval bij jou wel iets doet.
  Vriendelijke groetjes Alphons

 6. Ik wil graag maar moet wel weten of het ook werkelijk helpt,waar kan ik recente lijst van zeer tevreden mensen vinden?
  Wanneer het bij mij zou helpen zou ik gaarne natuurlijk wat meer betalen.
  Ook 0.35 cent per minuut telefoon kosten nodigt niet uit direkt te bellen.
  Hans Braakman Opperdoes

  • Hallo Hans,

   Ik heb het apparaat nu een half jaar en ik vind het erg fijn. De losse pads kan ik onderweg meenemen en helpen mij de dag doorkomen. ‘S avonds gebruik ik de ronde schijf om bij te komen. Voor mij werkt het.

   Groetjes Robin

 7. Ik heb nu drie keer de circulation gebruikt, maar de massage stopt boven de voeten, gaat niet Door naar boven. Ik heb de circulation gebruikt op stand 3. Weet iemand hoe dat kan?

 8. Hallo Zimmer, ik heb de circulation ook net in gebruik en ik vernam in het instructiefilmpje dat als alles normaal functioneert in de benen, dat je op stand 2 wat moet gaan voelen, maar dat er mensen kunnen zijn die op de hoogste stand (stand 5) nog niets voelen. Toch moesten zij volhouden. Naar mate zij meerdere behandelingen hadden gedaan, kwam het gevoel terug en voelde zij de prikkelingen. Ik denk dat er vanaf de voet misschien een blokkade zit, de circulatie is niet goed, dus zou ik het apparaat 2x per dag gaan gebruiken en dan zou u na verloop van tijd de prikkeling tot aan uw knie moeten voelen.

Laat een reactie achter