CaraMia Bra – Echt zo comfortabel als ze beweren?

De CaraMia Bra is een beha die belooft om je comfortabel, koel en ondersteund te houden wanneer je hem draagt. De Cara Mia Bra bevat ook geen beugels of gespen aan de achterkant. Zowel de voor- als achterkant van elke beha zijn voorzien van mesh ventilatie dat het zweten tegen gaat.

Om je kostbare tijd te besparen kom ik maar direct tot de kern: nee, de belofte wordt niet helemaal waargemaakt. Voor mij en ik denk voor velen is deze beha niet bepaald geschikt. In deze review zal ik vertellen waarom.

Hoe gebruik je de beha?

CaraMia Bra zijsluiting

 

Ik zal eerst beginnen over het gebruik. Er zit geen gesp aan dus de enige manier om deze aan te krijgen is over je hoofd. Op zich geen probleem, tot het moment dat je hem uit moet trekken! Meer daar over later.. Oh ja, ik ben wel wat voller overigens en heb maat XL besteld.

Pas de bandjes aan de zijkant van de beha aan tot het naar jouw gevoel het fijnst zit. Deze schouderbandjes zijn net als de bandjes van een standaard beha, behalve dat ze iets dikker zijn dan de meeste. Daardoor horen ze meer ondersteuning te bieden, maar natuurlijk geen gezicht in combinatie met topjes met dunne bandjes.

 

Sluit als laatste de voorbandjes van de CaraMia Bra. Deze zullen kriskras over elkaar heen lopen en je kunt de bovenste onder de onderste stoppen om beide op hun plaats te hou

den. Deze bandjes zouden de onderkant van je borsten moeten ondersteunen. Ze zijn gemaakt van kant, waardoor ze vrij licht zijn. En nu… shirt aan en gaan!

Fijn materiaal

Toegegeven, het is wel gemaakt van een zachte, ademende stof die lekker aanvoelt op de huid. Deze ademende stof helpt je koel te blijven en voorkomt de hele dag zweet. Ook dankzij de mesh ventilatie. Eigenlijk kan je er ook gewoon in slapen. Wat trouwens ook makkelijker is dan uit doen!

Daarnaast heeft de Caramia geen beugel, maar werkt het dus via de kruisende bandjes. Dat is wel erg prettig als je het vergelijkt met een beha met zo’n vreselijke beugel die zich helemaal in je huid kan graven. En dit lijkt ook wel een stuk duurzamer en natuurlijk vriendelijker voor de wasmachine.

Wat me ook wel erg beviel is de achterkant. Deze zorgt er in ieder geval niet voor dat je opeens vetrollen krijgt die er zonder beha niet zijn.

Dus…

De CaraMia Bra ziet er wel leuk uit, maar veel meer dan een sportbeha doet het eigenlijk niet. Aantrekken gaat nog wel prima. Maar om hem uit te krijgen is een ander verhaal. Na een avondje uit had ik echt geen zin meer om mezelf er uit te worstelen.

Ik zelf hou het maar bij mijn basic Sloggi’s!

Zoveel verschillende lichamen in allerlei vormen en maten, dus er bestaat een grote kans dat deze jou wel een goede ondersteuning geeft.

Deze bh is in ieder geval verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en vijf verschillende maten, en heeft gekruiste bandjes die zijn ontworpen voor extra comfort aan de voorkant.

Mocht ik toch je tijd verspild hebben, kwam ik nog een video tegen waar je misschien wel wat aan hebt!

Wel ben ik benieuwd naar jullie ervaringen! Laat een reactie achter als jij het hebt geprobeerd!

4 Totale Score
Niet erg enthousiast

Uw recensie toevoegen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter