Platinum Fantastic Results – Echt zo Fantastic?

Iedereen wil toch zijn auto kunnen wassen zodat hij glanst net of hij uit een professionele wasstraat komt. Platinum Fantastic Results beweert ook jou hiermee te kunnen helpen. De Ultimate Care autopoets is speciaal ontwikkeld zodat ook jij van een blinkende auto kan genieten, van binnen en buiten.

Wassen in een wasstraat of met de hand?

De auto wassen in een wasstraat is niet zonder risico en zeker niet goedkoop. De ruwe borstels kunnen krassen veroorzaken en vaak zijn de velgen niet goed schoon. Daarom kun je jouw auto als je de tijd hebt beter zelf wassen. Met een goede shampoo en goede poets blijft de auto namelijk langer schoon en bescherm je de auto beter zodat deze langer als nieuw blijft.

Wat maakt Platinum Fantastic Results anders dan gewone autopoets?

De nieuwe lijn van producten van Platinum Fantastic Results zorgt er voor dat jouw auto een mooie glanzende laklaag krijgt. De Ultimate Clean zorgt voor een grondige en diepe reiniging zonder toevoeging van water. Je kunt de Ultimate Clean voor de hele auto gebruiken en zal er ook voor zorgen dat vuil minder goed hecht aan de auto en vogelpoep zal er makkelijk af gaan.

Zoals gezegd kun je de Platinum Ultimate producten gebruiken voor zowel de binnen als de buitenkant van de auto. Zelfs de lampen, bumpers en verchroomde onderdelen blinken volgens de ontwikkelaars als nooit tevoren. Ook is het ideaal om jouw motor of scooter mee te poetsen.

Platinum Fantastic Results biedt volledige bescherming van jouw auto

Elke laklaag van de elke auto heeft kleine onregelmatigheden waar vaak kleine deeltjes vuil onder blijft zitten. De speciale formule van Platinum zorgt ervoor dat vuil los laat en het wordt verwijderd zonder de laklaag te beschadigen. Vervolgens vult Platinum Fantastic Results de kleine oneffenheden op zodat vuil moeilijker zal aanhechten en druppels zo van de auto af rollen. De auto blijft zo langer en glanzend schoon.

De beschermlaag zal de autolak beschermen tegen de zon, roest en zorgt ervoor dat de lak niet dof wordt. Niets zal meer schade toebrengen aan de lak, ook geen vogelpoep.

Werkt Platinum Fantastic Results zoals beloofd?

Allereerst moet ik erbij zeggen dat nog niet echt heel positief ben. Zeker niet op de manier zoals het gebruikt kan worden. Waarom ik dat vind dat zal ik je hieronder uitleggen:

  1. Hoe kan men zeggen dat je Ultimate Care rechtstreeks op het vuil aan kan brengen. Iedereen weet dat zand op de auto in de laklaag kan krassen. Voor gebruik was ik eerst mijn auto.
  2. Aanbrengen en wegvegen zoals in de reclame gezegd wordt werkt niet. Je moet altijd met een zachte doek na poetsen anders krijg je strepen. Ook als je er maar heel weinig gebruikt.
  3. Kleine krasjes die bijvoorbeeld door een car wash worden gemaakt worden niet gedekt zoals men zegt.
  4. De prijs is best aan de hoge kant. Zeker voor 2 flessen autoshampoo. Dit kan veel goedkoper.

Wil je Platinum Fantastic Results toch zelf proberen klik dan hier om te bestellen.

 

4 Totale Score
Platinum Fantastic Results - Gewone autoshampoo

Zo speciaal als men zegt dat Platinum Fantastic Results beloofd veel maar is volgens ons gewoon een normale autoshampoo.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
1 Reactie
  1. These jewellery making programs run from 10am to 4pm.Ideal as the perfect
    introduction to jewelry making and silversmithing!

Laat een reactie achter