Renumax Krasverwijderaar – Werkt dat Wel?

Op de televisie ziet het er allemaal zo prachtig uit, Renumax krasverwijderaar die helpt bij het verwijderen van de diepste krassen en strepen en dat binnen een handomdraai. Renumax is volgens de reclame geschikt voor elke kleur en type voertuig. Na gebruik ziet jouw auto er weer uit als nieuw en helemaal krasvrij.

Gemakkelijke krassen verwijderen met Renumaxrenumax

Renumax garandeert geschikt te zijn voor alle type krassen, diep of ondiep het maakt niet uit. Maar is Renumax echt zo effectief die verwijdering?  De krasverwijderaar beweert een betere en natuurlijk goedkopere optie te zijn om krassen te verwijderen dan de auto naar de garage te brengen  voor spuitwerkzaamheden. Tevens zijn de kosten voor Renumax natuurlijk een stuk lager dan de kosten voor het opnieuw laten spuiten van de auto. Door de revolutionaire formule is geen enkele kras te moeilijk en ben je klaar in enkele seconden volgens de makers.

Hoe werkt Renumax volgens de makers

Renumax werkt erg snel voor het verwijderen van strepen en krassen van jouw auto door de gepatenteerde formule. Deze formule is zeer krachtig en wanneer je deze wrijft over het oppervlak laat deze miljoenen micro-deeltjes achter die de kras snel opvullen. Deze micro-deeltjes elimineren niet alleen de krassen en slijtage, maar zorgen er ook voor dat de glans op de auto blijft. Renumax beweert gemakkelijk toe te passen zijn. Zo’n gemakkelijke manier van behandelen van de krassen is zeer aantrekkelijk.  Door de spons die wordt meegeleverd is de lotion makkelijk aan te brengen en zal jouw auto er weer als nieuw uitzien. Maar werkt dit ook echt?

Wat vinden wij van Renumaxrenumax

Na aanschaf van een het product hebben wij de proef op de som genomen en het getest op enkele diepe en ondiepe krassen. Onze verwachting is dat voor de ondiepe krassen het resultaat goed zal zijn, maar voor de diepe krassen er geen of weinig resultaat zal zijn.

We zijn begonnen met de ondiepe krassen omdat we goede hoop hebben dat deze test gelijk een positief resultaat oplevert. Na uitpakken van het pakket hebben we eerst onze auto grondig gewassen en gewacht tot dat deze helemaal droog is. Vervolgens hebben we een fles Renumax geopend en via de spons de kras en het gebied er om heen behandeld door rustig te wrijven. Nadat we hier mee klaar zijn hebben we de lotion laten drogen voor enkele minuten en zijn we hierna het resultaat gaan bekijken. Wat opvalt is dat goed te zien is welk oppervlak behandeld is. Dit gedeelte blinkt een stuk meer dan de rest. De lichte kras is bijna niet meer zichtbaar en de verwachting is dat na nog een behandeling de kras zo goed als onzichtbaar zal zijn.

De diepe kras is de volgende uitdaging. Hier is de kras zo diep dat de volledige lak bijna verdwenen is. Na de eerste behandeling zien we weinig verschil. Vervolgens hebben we het oppervlak nog twee keer behandeld en zien nog steeds erg weinig verschil. Renumax werkt dus niet op diepe krassen. Hiervoor dien je echt naar een professionele garage te gaan.

Al met al werkt in onze ogen Renumax op oppervlakkige krassen redelijk. Voor diepe krassen is het niet geschikt. Heb je dus een diepe kras dan kun je beter naar een garage gaan.

Meer weten over Renumax of bestellen klik dan hier.

Wij horen graag weer jullie ervaringen!

 

4.5 Totale Score
Renumax Krasverwijderaar - Werkt Dat Wel?

Renumax Krasverwijderaar werkt in onze ogen redelijk tot goed op oppervlakkige strepen en krassen. Voor diepere strepen en krassen is het niet geschikt.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

Tags:

66 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Pure oplichterij, lost je lak op.

 2. Echt rommel, niet kopen lost inderdaad je lak op Het zoveelste product dat niet werkt zoals beloofd

 3. In de reclame zie je zelfs dat zwarte vegen van het andere object verdwijnen.
  Dat kan sowieso al niet, dus je weet dat de beelden fake zijn.

 4. Wat een oplichters

 5. pure zooi net als al die andere troep. Heb me drie keer laten belazeren met andere wondermiddelen op dit gebied. Snap niet dat er nog redelijke resultaten mee behaald zijn. Een advies: NIET KOPEN.

 6. Voor ondiepe krassen kan je ook een goede polish kopen. Dat beetje poetsen overleeft een bejaarde nog. Maar dit is echt rommel.

 7. Dit noemen ze nu pure misleiding en geen haan die er naar kraait. Wees gewaarschuwd….! Dit “wondermiddel” en de tv-bombarie er omheen, is niet meer dan volksverlakkerei.
  Ooit hierin getrapt en zoals u weet: “een ezel stoot zich driemaal aan dezelfde steen” en aangezien u en ik geen ezels zijn….! Niet kopen dus.

 8. Mensen,
  Laat je toch niet in de maling nemen door deze oplichters. Denk eens na. Hoe kun je nu een kras verwijderen door middel van een potje crème? Niet dus!!! Als het zou werken gingen een hoop autospuiters failliet. Men zou het bedrijf moeten aanpakken voor misleiding.

 9. Bullshit, het werkt helemaal niet

 10. Die reclames ook, je weet gelijk dat het fake is. 90% van de teleshop programmas zouden ze moeten verbieden…

 11. Je weet gelijk dat het fake is als je die reclames ziet. 90% van die zooi is fake, zou verboden moeten worden net als die horoscoop onzin. Hebben ze destijds ook gedaan met die spelprogrammas…

 12. ook gekocht en heb het na de eerste behandeling gelijk in de vuilnisbak geflikkerd, wat een rotzooi…

 13. Wie weet, uitgezonderd laten spuiten , wel een redelijke oplossing voor krassen te verwijderen ?

 14. Waardeloos spul. Heb het meteen teruggestuurd. Nu afwachten of ik het geld terug krijg. Inderdaad misleidende reclame. Had ik hier maar eerst gekeken voor de bestelling. Was ook te mooi om waar te zijn.

 15. Bedankt! Ik koop het dus niet! Haha, ik lees eerst altijd de reviews voor ik dit soort dingen koop van tv.

 16. Als het te mooi is om waar te zijn dan is het ook altijd zo !
  Typisch gevalletje van Dit Kan Niet ?!!

 17. Tnx koop ik dus niet!

 18. wat een pleureszooi stom dat ik het gekocht heb staat leuk in de vuilnisbak

 19. ben ik ff blij dat ik dit allemaal lees…. ik had het namelijk het zelfde besteld en heb meteen de hele boel geannuleerd bedankt mensen ben weer stuk wijzer geworden (-:

 20. Na een zwaar ongeval (ik zat midden van een kettingbotsing en de wagen werd door de verzekering beschouwd als ’total loss’) heb ik het product over de gehele wagen aangebracht en een dag laten inwerken. De volgende dag was de wagen als nieuw! Mijn echtgenote gebruikt het nu dagelijks!

 21. Geweldig spul!!

  Je kunt zelfs snel van kleur veranderen.

  We hadden een gele auto.
  Hele auto netjes ingesmeerd en??
  Volgende dag was hij hoogglans rood!

  Echt super!

 22. @Frankie: Haha, geweldige reactie! Ik ben fan!

 23. Hetzelfde hier. Ongelukje gehad met een ouwe bak uit 1991. Auto zag uit als een monika. Helemaal ingezalfd. Een nachtje laten staan en joehoeee er stond opeens een 458!!!Super goed spul!

 24. Dat geloven ze toch zelf niet he, die zwarte strepen op de auto wat je ziet op de reclame is gewoon schoenzool! dat veeg je met dreft er nog af. ook met de sleutel een krasje maken naast de slot is ook gewoon natte meel erop gesmeerd en de zelfde lak kleur gemaakt. 1 krasje en het word spierwit. heb nooit een witte kras gezien die heel lichtjes met stoten kan ontstaan. dat zulke krassen die daar gemaakt worden ja moet je met kracht doen om dat voor elkaar te krijgen. Ik heb dat spul een keer gekocht van de duitse teleshopping. werkt voor geen meter, een en al oplichterij. Dan kan je beter je krassen insmeren met AFEGEREDEN motor olie! smeer dat maar op je krassen laat het 15 min zitten en dan met een droge theedoek uitwrijven. ik garandeer je dat dat nog 10x beter uitziet dan de hele renumax onzin. probeer maar eens met motoroli 100% dat je een verschil ziet, goedkoop en effektief. deze truc ken ik van een auto handelaar. die kopen een fles motoroli bij de action smeren de hele wagen mee in, en dan met een droge doek naar 15 min na polijsten. de auto staat werkelijk strak in het lak. allemaal verkoop truc tot je de wagen door de wasstraat haalt zie je de echte krassen pas. maarja dan is je wagen al gekocht he.

 25. Waardeloos spul, werkt totaal niet.

 26. Ik heb helaas ook deze rotzooi gekocht en weer terug gestuurd. Zit nu al bijna 2 maanden te wachten
  op teruggave van mijn geld. NIET KOPEN DUS

 27. Wat ’n oplichterij, ’t werkt voor geen meter. Had ik deze site maar eerder geraadpleegd.

 28. Ik zag de gepatenteerde revolutionaire commercial en werd toch (tegen beter weten in) nieuwsgierig ? Bedankt voor de revieuw mensen, ik ga het zeker NIET kopen!

 29. Wilde het eerst ook kopen vanwege krassen bij het slot. Echter na het lezen van de ervaringen van “slachtoffers” er toch maar vanaf gezien. Het is te mooi om waar te zijn. Al eens eerder een stift gekocht voor krassen. En dat werkt dus ook helemaal niet. Niet kopen dus.

  • Frans er is wel spul ik weet niet precies de naam maar het eindigt op 20 dat gebruiken ze in Amerika ik kijk veel discoverie hd die car dealers en een man die auto,s koopt dan wordt de auto gepolijst en in de diepe krassen smeren ze dat spul er zit ook hars in wat hard wordt zodat als je door een wasstraat rijd de kras niet terug is ik heb het ook gezien bij wheeler dealers ook op tv dus er bestaat spul maar ik denk dat het heel duur is en alles bij tommy teleshop is troep met hun 30 dagen niet goed garantie ik had ooit voor mijn vrouw iets besteld om af te vallen en wat stond er op de doos als hij open is kunt u hem niet meer terug sturen hoe kan je dan in godsnaam het uit proberen ? Het zijn gewoon oplichters koop niks bij ze en ook niet bij tell sell is een pot nat ik hoop dat de mensen eindelijk het licht gaan zien dan wordt er weinig of niks besteld en dan kunnen ze de zendtijd ook niet meer betalen zo ik ben het kwijt moest ff mijn hart luchten en ik heb ook geprobeerd om dat medium gebeuren te bellen maar mijn plan mislukte anders had ik ze ontmaskert de opnames die je hoort zijn al weken oud en door hun keuring gekomen jammer dat het niet lukte ik had ze verrot gescholden met die onzin die ze uit kramen mensen trap er niet in ook niet in dat gebedel voor paarden honden ezels enz we hebben het hier in dat kut land al zo breed ????de regels zijn om de maand anders en hoppa je krijgt weer minder geld kan het naar Griekenland helemaal top ???

 30. Kom als poetsbedrijf ,,ec-limburg.be,, veel krassen tegen en er word veel weggepolijst in stappen.Wondermiddelen bestaan niet!!!!! Gouden regel bij krassen is blijf je er met je nagel achterhangen dan is de kras te diep en komt er spuitwerk bij kijken. Heb al veel van dit soort zogezgde wondermiddelen getest en kan zeggen allemaal belanden ze in de vuilbak. GELOOF EN KOOP DEZE ROMMEL NIET IS MIJN ADVIES!!!!!!!

 31. laat vallen werkt helemaal niet

 32. Antwoord
  Frederique Rijsdijk 9 april, 2016 op 11:46

  Zijn er mensen die uberhaupt hun geld hebben terug gekregen? Dat dit zomaar mag. Dit is toch pure oplichting?

 33. Dit zogenaamd onderzoek is in opdracht van de aanbieder van het product op internet gezet. Alle producten worden zo zogenaamd door een onpartijige onderzoekinstantie gedaan. Dus idd pure oplichting die teleshopping programmas.

 34. krassen insmeren met motorolie 15 min laten zitten dan met een droge theedoek weg poesten. beters bestaat niet betreft polijsten.

 35. Puur oplichterij,werkt niet,pas geleden gekocht.

 36. Kan je veel van leren. Zo verkoop je een stofzuiger 🙂

 37. Fijn te horen hoe blij jullie zijn ik koop het echt niet dus.
  Maar oplichting mag in Nederland dan word je nog beloond ook de asielzoekers worden geholpen wij Nederlanders kunnen betalen en zijn dalijk blut bedankt rutte met het kabienet laat I.S. Daar maar is ruimen probleem opgelost ??

 38. Enkele streepjes aanbrengen op je brein en ja hoor na enkele minuten is je verstand helemaal opgelost en kan je zonder problemen naar teleshopping kijken!

 39. Het is toch erg dat dit op televisie verkocht wordt, het is gewoon niet waar wat ze verkondigen. Film trucage gebruiken ze, vraag me af of het niet strafbaar is, in mijn ogen doet een oplichter hetzelfde.

 40. Ik heb reuma over de poes van mijn vrouw gesmeerd……en geen kras of vlek meer te zien. Is weer als nieuw!

 41. Ik heb renumax ook over de poes van mijn vrouw gesmeerd……en geen kras of vlek meer te zien. Is weer als nieuw!

 42. Tommy is alen oplichtrij warrom doe juli geen colletive aangift?

 43. Ik snap sowieso niet dat mensen erin trappen. Ik zie weleens teleshopping langskomen en vraag me dan af hoeveel mensen iets kopen. Maar als je zelf een beetje nadenkt weet je toch wel dat je rotzooi koopt.

 44. pure oplichting.De vetbetaalde EU heerschappen stonden erbij en keken erna.

 45. Pure oplichterij! Heb alles teruggestuurd, en ze hebben het weerom terug naar mij opgestuurd. Na een aantal mails over en weer, geen stap verder. Ze proberen het u moe te maken! Retourrecht?? Vergeet het! Het zijn gangsterpraktijken! Niet te geloven dat dit kan blijven duren.

 46. Stom stom stom..heb het op mijn kont gesmeerd. Het werkt heel goed.

 47. Bullshit, het werkt helemaal niet

 48. werkt inderdaad helemaal NIET !! zelfs niet op microscopisch kleine krasjes die zelfs amper door de vernislaklaag zitten ! ROMMEL !!
  En hoe kan je het product retour sturen als het niet gebruikt mag zijn om je centen terug te krijgen ?
  Dan kan je deze rommel toch ook niet testen ? Heeft er iemand al eens dit teruggestuurd en zijn geld terug gekregen ?

 49. Ik wist het dat het rommel ging zijn al die produkten die je ziet op tv zijn zo gezegt wondermiddelen dat bestaat helaas niet this de grootmacht die die rommel wilt verkopen via tv vroeger trapte ik er in das nu taboe voor mij afpersers zij he niet meer en niet minder

 50. Heb me Door de reclame laten verleiden. Tegen beter weten in toch besteld, ja een extra flesje erbij en een autostofzuiger op de koop toe. Na ontvangst meteen een dun krasje behandeld . Wat een teleurstelling, krasje was opgevuld met een witte poeder.
  Alles netjes ingepakt en retour afzender.

 51. Mensen laten zich graag bedonderen.

 52. renumax dikken brol zeker niet kopen verzendigskosten 16.5o euro zelf betalen dikke bedriegers nooit koop ik nog bij die pippoos

 53. Als tommie teleshopping het verkoopt dan weet je zeker dat het niet werkt en pure oplichterij is. Snap niet dat mensen die troep kopen.

 54. Branko geeft gelijk heb mijn krassen voor 99% verwijderd met motor olie bedankt Branko

 55. Ik dacht het mij te bestellen maar als je de reacties hier bekijkt niet dus

 56. Je kan het produkt wel terugsturen hebben ze mij gezegd via mail maar de verzendkosten ben je wel kwijt zoals de meeste mensen zeggen pure oplichterij

 57. Koop die brol niet!

 58. Dit is echt oplichterij werkt voor geen meter zou bestraft moeten worden
  Klootzakken

Laat een reactie achter