Agefit Anti-rimpelserum – Blijvend resultaat tegen rimpels?

Op de bovenstaande vraag in de titel kunnen we meteen antwoord geven, nee helaas. Agefit Anti-rimpelserum is niet het wondermiddel dat het beloofd te zijn, maar voor op de tijdelijk resultaat werkt het wel. Rimpels en kraaienpootjes worden bij gebruik van de serum minder zichtbaar. Echter zal het resultaat zoals eerder gezegd niet blijvend zijn.

Hoe kun je Agefit Anti-rimpelserum het gebruiken

Het beste moment om het serum aan te brengen is in de ochtend. Dit doe je als laatste handeling bij je gezichtsverzorging. Je neemt een kleine druppel van de Agefit Anti-rimpelserum op schone handen en brengt deze aan op het probleemgebied wat je wilt behandelen. Het aanbrengen doe je door voorzichtig op de huid te kloppen. Het is van belang dat je het gezicht ontspannen houdt. Laat vervolgens 60 seconden intrekken en na enkele minuten is het resultaat zichtbaar. Volgens de makers houdt het effect ongeveer 8 uur aan en vervolgens zal na 30 dagen de elasticiteit van het gezicht verbeteren en de rimpels minder worden.

Hieronder nog even stap voor stap de gebruiksaanwijzing:

1. Eén keer zachtjes drukken op het pompje is voldoende voor de juiste hoeveelheid serum
2. Breng Agefit Serum gelijk aan op jouw schone huid of doe het gelijk na het aanbrengen van de make up.
3. Was voor gebruik je handen en pak een kleine druppel en breng Agefit direct aan op jouw probleemgebieden. (wallen, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, fronsrimpels, neus-lippenplooien, kinplooien).
4. Ontspan het gezicht en breng de Agefit Anti-rimpelserum al kloppend aan voor het beste resultaat.
5. Na 60 seconden is de serum ingetrokken en krijg je het beste resultaat.

Wat zijn de werkzame stoffen in Agefit Anti-rimpelserum

Allereerst het belangrijkste ingrediënt is Syn-Ake, ik zal hieronder kort uitleggen hoe het werkt:

Wat is nou dat Syn-Ake?

Syn-Ake is ontwikkeld door een Zwitsers farmaceutisch bedrijf Pentapharm. Zij hebben het ontwikkeld als een stof dat een eiwit nabootst vanuit het gif van de Temple Viper. Waglerin 1 (de naam van het eiwit) is verantwoordelijk voor de verlamming nadat een slang je gebeten heeft. Dit gif is wat de verlamming veroorzaakt is in hele kleine doseringen gebruikt in Syn-Ake.

Hoe werkt het dan?

Onze rimpels worden veroorzaakt doordat we ons gezicht al jarenlang gebruiken bij allerlei gezichtsuitdrukkingen. We gebruiken onze gezichtsuitdrukkingen bij alles. Hierdoor ontstaan rimpels in het gezicht.

Syn-Ake voorkomt natriumopname in de spieren en hierdoor blijven deze ontspannen. Doordat deze ontspannen blijven zal het gezicht minder tot geen rimpels vormen, hierdoor lijkt het op een of andere manier op botox, echter is het effect een stuk korter. (zie dit artikel)

De tweede belangrijke werkzame stof in Agefit in Pepha Tight. Deze stof werkt als volgt:

Dit ingrediënt wordt gemaakt van een natuurzuiver extract van de microalg Nannochloropsis Oculta. Pepha Tight geeft bij gebruik vanaf het eerste moment meer spanning aan de huid, waardoor je een soort facelift effect krijgt. Hierdoor krijg je een strakker gezicht met minder rimpels.

Bij langdurig gebruik zal dit het bindweefsel verstevigen doordat het beschadigde collageenvezels hersteld. Tevens zal het de huid beschermen tegen oxidatie en stimuleert het de aanmaak van collageen zelf. (zie dit artikel)

10 Natuurlijke ingrediënten in Agefit

Buiten de bovenstaande belangrijke ingrediënten hebben de makers nog een tien natuurlijke ingrediënten toegevoegd die goed zijn voor de huid. De helpen je om de huid gezond te houden en laat je gezicht stralen. Het gaat om onder andere de volgende natuurlijke stoffen: zoethoutwortel, Pleuropterus multiflorus TURCZ, Phelinus linteus, moerbeiwortel, sophorawortel, Cimicifuga heracleifolia, zwart sesamzaad, Angelica gigas nakai, Paeonia japonica en Scutellaria baicalensis.

Conclusie over de Agefit Anti-rimpelserum

Zoals hierboven ook al aangegeven is het product een prima oplossing voor de korte termijn. Echter anders dan beloofd door de makers van Agefit Anti-rimpelserum zal het geen blijvend effect hebben. Dit kan natuurlijk ook niet anders zouden plastisch chirurgen ook geen botox meer inspuiten en alleen maar dit spul gebruiken.

Wil je meer weten over Agefit Anti-rimpelserum klik dan hier

6.9 Totale Score
Agefit Anti-rimpelserum - tijdelijke oplossing tegen rimpels

Anders dan door de makers omschreven zal het effect van de Agefit Anti-rimpelserum van tijdelijke aard zijn. Maar de resultaten die het tijdelijk heeft zijn goed. Rimpels en kraaienpootjes worden inderdaad minder voor ongeveer 8 uur.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
5 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Dank voor je uitleg. Ik ben er blij mee. Ik heb het gekocht en was toch inene wat huiverig. Nu lees ik van je dat het niet eng is dus ik ga het proberen. Groetjes van Maria.

  2. Mijn vraag is of dit geen kwaad kan? Ook niet op langer termijn?

  3. Ik heb het gekocht, maar nog niet geprobeerd ben er eerlijk gezegd ook een beetje bang voor.
    Indien het niet prettig aanvoelt op de huid kan je daarna gemakkelijk terug afwassen ?

  4. deze product is echt geweldig..agefit werkt gewoon .en blijft actief de hele dag

  5. Is this available in South Africa and where can I get it?
    Thank You

Laat een reactie achter