Hollywood Pants – Slankere Taille en Stevige Billen

Als er een nieuw kleding stuk op de markt komt die aangeeft dat het je uiterlijk kan verbeteren dan moeten we dat natuurlijk is goed gaan bekijken. Veel vrouwen onder ons hebben in het onderlichaam stukken zitten die we graag wat willen camoufleren. De Hollywood Pants kan hierbij mogelijk de oplossing zijn, maar is dit ook zo?

Wat zijn Hollywood Pants en wat kan het voor je doenHollywood Pants

De Hollywood Pants zijn een uniek ontworpen broek met daarin verwerkt de nieuwe Redutech Technology. Het belangrijkste doel van de Hollywood Pants is om de welbekende muffin te verbergen en de rest van het lichaam mooiere contouren te geven.

De makers van de Hollywood Pants claimen dat deze nieuwe broek je een mooie slanke taille zal geven en jouw billen een soort van lift. De broeken zijn speciaal ontworpen om dat beetje extra vet wat je hebt te camoufleren.

In de naam van de broeken Hollywood Pants zit eigenlijk de hele hype van het product. Bij de naam Hollywoord denken de meeste van ons aan de perfecte dames met hun mooie lichamen en smalle en bijna perfecte rondingen. Door de naam verwacht je dat de broek je er ook zo uit zal laten zien, maar klopt dit ook?

Hoe zit de Hollywood Pants

Als je wat meer gewicht of vet hebt ben je vaak geneigd om geen strakke kleding te dragen. Je krijgt hierdoor het gevoel dat je alleen maar dikker wordt en voelt je opgesloten in jouw kleding. Hierdoor moest ik ook erg wennen aan deze broeken. Ze zitten toch strak en dat was ik niet gewoon.Hollywood Pants

Ik ben niet heel erg dik, maar vermijd vaak strakke kleding. De Hollywood Pants vond ik in het begin net als andere strakke kleding verschrikkelijk en ook de hoge taille is erg wennen. De broeken zijn gemaakt van een redelijk goede kwaliteit dus ze zitten op zich best comfortabel. Ook als ik in de spiegel kijk ben ik eigenlijk best tevreden met wat ze doen voor mijn lichaam.

Doordat de Hollywood Pants gebruikt maakt van stevige en een soort van liftende materialen doet het inderdaad wat het zegt. Maar of het ook voor jou werkt zal veel afhangen van hoe jouw lichaam eruit ziet en hoeveel je wenst te camoufleren. Als je erg veel te camoufleren hebt verwacht ik niet dat deze broek iets voor je is, maar je kunt het proberen. Er mooi uit zien is natuurlijk erg belangrijk, maar ik vind comfort even zo belangrijk.

Uiteindelijk denk ik dat de Hollywood Pants werken zoals ze zeggen voor mij. Het ontwerp van de broeken zorgt er inderdaad voor dat de probleemzones worden aangepakt. Zoals al eerder aangegeven zal het veel liggen aan hoeveel je wenst te camoufleren. De broeken lijken me minder geschikt als je erg stevig bent in jouw onderlichaam.

Meer weten over de Hollywood Pants klik dan hier.

Ik hoor graag jullie reacties op de Hollywood Pants hieronder.

 

5.8 Totale Score
Hollywood Pants - Stevigere billen en slankere taille?

Holywood Pants doen voor mij wat ze behoren te doen. Alles wordt gelift en ziet er mooier en strakker uit. Mijn verwachting is dat voor vrouwen met een heel grote probleemzone in het onderlichaam de Hollywood Pants niet geschikt zijn.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter