Pijnloze ontharing kan dat wel?- Finishing Touch Flawless

Enkele weken geleden kreeg ik van een goede vriendin een 18 karaats verguld ontharingsapparaat in mijn handen gedrukt met de boodschap dit moet je proberen. Ik keek naar dit apparaat en zie de naam Finishing Touch Flawless staan, het zegt me helemaal niks. Maar omdat mijn vriendin zei dat ik het moest proberen heb ik dit gedaan.

Het concept van de Finishing Touch Flawless is hetzelfde wat alle andere ontharingsproducten voor het gezicht hebben. Pijnloos en snel haartjes verwijderen en een zijdezachte huid dat is wat ze allemaal beloven. Ik ben bekend verschillende apparaten die van alles beloven, geen ingegroeide haartjes, geen rode geïrriteerde huid en geen enkele pijn bij het ontharen. Hier verschilde de Finishing Touch Flawless dus helemaal niks met de andere producten. Omdat ik het product voor niks mocht proberen heb ik dit natuurlijk gedaan.

Hoe werkt de Finishing Touch Flawless?

Het apparaat heeft 18 karaats vergulde kop met kleine gleufjes die tijdens het draaien de haartjes los wrikken. Het klinkt erg pijnlijk, maar volgens de makers is het pijnloos. De afstand tussen de gleufjes is volgens de makers strategisch gemeten om roodheid en irritatie te voorkomen. Als je goed kijkt kun je de kleine gaatjes zien, hierin blijven de haren zitten en worden ze voorzichtig verwijderd.

Allereerst heb ik heel mijn gezicht schoongemaakt. Dit heb ik gedaan omdat ik de kop van het apparaat niet wilde laten verstoppen met met make-up. Ik heb me in de eerste sessie vooral gericht op mijn bovenlip. Niet dat ik hier heel veel haar heb groeien, maar de hier staat wel wat haar en ik wilde zien of de Finishing Touch Flawless deze haren ook daadwerkelijk goed en pijnloos verwijderd.

Hoe gebruik ik de Finishing Touch Flawless?

Het ziet er uit of ik met een futuristische lippenstift een onzichtbaar laagje op mijn lip aanbreng. Het enige wat ik moest doen is op de middelste gouden knop drukken en het motortje begint geluid te maken. Ik zie dat er een lampje gaat branden en het apparaat wordt iets warm (niet storend). Ik ga een paar keer met 18 karaats kop over het eerste gedeelte van mijn bovenlip. Het valt me meteen op dat de haartjes verdwijnen en dat er geen irritatie ontstaat op mijn lip. Het gebruik is vrijwel pijnloos tot nu toe en mijn lip voelt zacht aan. Ik ga verder met de rest van mijn lip en moet zeggen ook dit gaat soepel en zonder pijn.

Na gebruik is de kop van de Finishing Touch Flawless er makkelijk af te draaien. Hier zitten dan ook de verwijderde haren in en zo kun je het apparaat schoonmaken en klaar maken voor een nieuw gebruik. Het fijne is dat hij gewoon op te laden is met een USB Kabel en dit dus tegenwoordig vrijwel overal mogelijk is.

Conclusie over de Finishing Touch Flawless

Ik moet zeggen dat ondanks dat ik best sceptisch was toen ik het product in handen kreeg het me erg goed bevallen is. Na gebruik ben ik verder gaan zoeken naar reviews van andere mensen en zag dat het grote deel van de mensen die het apparaat gebruikt hebben ook tevreden zijn. Op Amazon krijgt het product 3.9 sterren van de 5, dit is in totaal van ruim 7000 reviews.

Het enige wat ik je kan zeggen, probeer het zelf. Ik denk dat dit ontharingsapparaat je zal bevallen. Mocht je graag nog iets kwijt willen over dit product dan zien we jullie reactie tegemoet.

Wil je meer weten over de Finishing Touch Flawless klik dan hier.

7.3 Totale Score
Finishing Touch Flawless - Pijnloos en gemakkelijk ontharen

De Finishing Touch Flawless beweert net als alle andere ontharingsapparaten pijnloos en zonder irritatie te ontharen, maar werkt dit ook wel echt zo. Ik heb het voor jullie getest en was eigenlijk verbaasd over de resultaten.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter