Genie Zip Bra – Naadloos en erg Comfortabel

De Genie Zip Bra

De Genie Zip Bra is de nieuwste ontwikkeling van de maker Genie. Deze naadloze beha belooft geen draden, haakjes of oncomfortabele schouderbanden te hebben. Deze naadloze beha’s produceert Genie al een ruime tijd, alleen de Genie Zip Bra heeft een rits aan de voorkant zitten. Hierdoor is het nog makkelijker de beha aan te krijgen.

Wij vroegen ons af of de kwaliteit en de duurzaamheid van deze beha ook daadwerkelijk zo goed is als men beloofd.

Voor wie is Genie Zip BraGenie Zip Bra

De beha’s van Genie zijn vooral geschikt voor vrouwen met grotere borsten. Maar ze richten zich ook op vrouwen die vinden dat andere beha’s slecht en ongemakkelijk zitten. De Genie Zip Bra is onzichtbaar en zal geen rare bubbels  onder je shirt vertonen. De roestvrijstalen rits aan de voorkant zorgt er voor dat je hem gemakkelijk aan kan trekken en maakt de beha ook geschikt om als sportbeha te gebruiken.

Hoe werkt de Genie Zip Bra

De Genie beha’s zijn allemaal gemaakt van een comfortabele stretchstof,  ze hebben banden van traagschuim en ondersteunen de Genie Zip Braborstomvang op 3 belangrijke punten (voorkant, zijkant en achterkant). Door deze ondersteuning verbeterd je houding en is de beha eigenlijk onzichtbaar onder je kleren. Door het draagcomfort vergeet je snel dat je de Genie Zip Bra
draagt.

De kleuren van de Genie Zip Bra zijn eigenlijk standaard, ze zijn te krijgen in wit, zwart of huidskleur. Doordat de beha’s in 5 verschillende maten te krijgen zijn is er voor iedereen wel een geschikte maat te vinden.  (S, M, L, XL, XXL).

De beha’s zijn makkelijk te wassen in de wasmachine en blijven mooi van vorm en kleur.

Conclusie over de Genie Zip Bra

Over het algemeen zijn de reacties vrij positief over de nieuwe beha’s van Genie. Het meer en deel van de vrouwen vind de beha’s lekker zitten en dat de beha goed ondersteund. Vooral als sportbeha lijkt de Genie dan ook uitermate geschikt.

Genie Zip BraWij vragen ons wel af of het voor vrouwen met echt heel grote borsten (groter dan cup D/ E) geschikt zal zijn. Wij vermoeden dat de beha’s dan te weinig ondersteuning geeft. Misschien dat wij er hier langs zitten dat zou kunnen, wij hebben helaas niemand de beha kunnen laten testen met hele grote borsten.

Als je dus op zoek bent naar een goede beha voor het sporten of een comfortabele beha voor onder je kleding dan zou de Genie Zip Bra iets voor je kunnen zijn. De ondersteuning is inderdaad degelijk, maar zoals al eerder gezegd of het echt werkt voor vrouwen met hele grote borsten (Groter dan D/ E) daar hebben wij onze twijfels over.

Wij zien reacties en ervaringen graag tegemoet.

Genie Zip Bra bestellen klik dan hier.

 

7.8 Totale Score
Genie Zip Bra - Erg Comfortabele en Naadloze Beha

De Genie Zip Bra is de nieuwste ontwikkeling van de maker Genie. Deze naadloze beha belooft geen draden, haakjes of oncomfortabele schouderbanden te hebben en zal voor bijna iedere vrouw een uitkomst zijn.

Oordeel
7.8
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. hoi hoi
  u spreekt dat ze speciaal geschikt zijn vooral voor women met grotere borsten maar u twijfelt of het ook echt werkt!!
  u heeft het niemand kunnen laten testen???jammer zo komt u er ook nooit achter toch

  zelf ben ik chronisch bedlegerig en draag sinds september vorig jaar zip bra ve ander merk en heb groter dan e en maat xxl. het is handig blijft perfect zitten neemt t vocht goed op voel me er very heppie bij heb 4 stuks maar zeg nu eerlijk ze zijn nu uitgerekt aan de schouderbandje
  s ws door je weet wel t gewicht en minder steun onder oksels og omvang .

  ben nu op zoek naar t nieuwe en onze zoon trouwt eind juni en wil er graag mooi uitzien uiteraard!

  als u een kandidaat zoekt wil ik ze graag proberen hoor!

  ben wel benieuwd hoe u product kwalitatief is u beschrijft al extra ondersteuning dus ben overtuigd dat u product meer of in ieder geval langer steun biedt.

 2. Ik zal even helpen om de vraag te beantwoorden.
  Originele borst, 75H.
  Borstreductie juli 2016.
  Nieuwe borst 75D soms 75E afhankelijk vh merk bh.
  Werkt Genie bij grote natuurlijke borsten, die na zwangerschappen en leeftijd wat stevigheid ingeboet hebben? NEEN!
  Ik heb ze aangeschaft als post operatieve bh…. en uiteraard voor de operatie geprobeerd…. lachertje hoor letterlijk en figuurlijk!
  Net na de operatie zijn ze een Gods geschenk, zit zaaaalig. Da’s wel nodig natuurlijk.
  Eens de borsten genezen zitten ze nog steeds prima, zalig op thuis op de bank te hangen enz, natuurlijk staan borsten nu fier recht op….
  Tss haakjes…. de verkleining was de beste beslissing van mijn leven!
  Grts

Laat een reactie achter