? Lizz Facelift Serum – Review

Wie wil er nu niet geloven in het sprookje van een eeuwige jeugd en de daarbij behorende rimpelloze huid. Maar is dit wel een sprookje? Bestaat er geen crème/ serum die er voor zorgt dat de huid er strakker en mooier uit ziet? Er wordt door iedereen op de wereld en vooral door bekende sterren een vermogen uitgegeven aan veel verschillende soorten crèmes voor een prachtige gladde huid. Maar zijn deze crèmes het geld allemaal wel waard?

Een nieuwe speler Lizz Facelift SerumLizz Facelift Serum

Relatief nieuw op de markt is het Lizz Facelift Serum van Velform. Het Lizz Facelift Serum beweert dat het de “tijd” terug kan draaien en er voor kan zorgen dat rimpels, lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen zonder chirurgische ingreep of injecties. Wij hebben dit getest en zijn tot op heden best te spreken over deze crème.

We gebruiken het Lizz Facelift Serum nu sinds een maand elke dag en we hebben het idee dat de huid in ons gezicht steviger aanvoelt en meer straalt. Overtuigd van het effect dat het blijvend is, zijn wij echter niet. Wij hebben nog geen één creme of serum gevonden die blijvend de rimpels kan laten verdwijnen, maar dat wil niet zeggen dat we niet tevreden zijn over dit serum.

Het Lizz Facelift Serum geeft ons het gevoel dat we er jonger en gezonder uit zien. Het idee en beeld dat we minder rimpels hebben laat ons extra stralen en dat gevoel heb ik gemist. Het serum brengt een licht onzichtbaar laagje aan in ons gezicht dat voor ons gevoel de huid verstevigd en gladder maakt. Dit effect is al zichtbaar binnen enkele minuten. Ter verduidelijking je smeert de serum alleen op en rond de probleemgebieden en niet op je hele gezicht.

Doordat Lizz Facelift Serum in een flesje wordt geleverd blijven de werkzame bestanddelen goed bewaart, beter dan in een potje. Dit is aangetoond door Paula Begoun een cosmeticadeskundige. Zij zegt dat 79% van de mensen die een crème koopt deze gelijk weer weg kan gooien om deze in een potje zit en de ingrediënten zo niet goed geconserveerd blijven. In een flesje of tube worden de ingrediënten wel goed geconserveerd en blijven de werkzame bestanddelen in de crème aanwezig.

Een vocht inbrengende werking is een ander belangrijk punt wat veel cosmeticadeskundige aanvoeren. 61% van de mensen die een crème of serum gebruikt geeft aan een crème hiervoor aan te schaffen. Lizz Facelift Serum heeft dit effect volgens ons ook, alleen dan voor de probleemgebieden die we behandelen. Onze huid voelt zachter aan en zeker niet droog. Ook na enkele weken gebruik blijft ons gezicht zachter aanvoelen en hebben wij het idee dat de rimpels elke keer met het smeren minder worden.

Conclusie over de Lizz Facelift Serum

Het Lizz Facelift Serum heeft voor ons zeker zijn strepen verdient. Het effect op de rimpels in ons gezicht is groot. De rimpels worden zichtbaar minder waardoor we meer stralen en dit gevoel ook meenemen naar de mensen om ons heen. Als je stopt met het gebruiken van de Lizz Facelift Serum zal je huid naar verloop van tijd er weer minder glad uit gaan zien, dus de effecten zijn zoals bij elke gezichtscrème tijdelijk.

Een goede voeding draagt ook bij aan een mooiere en strakkere huid. Door bijvoorbeeld het drinken van Groene Smoothies (vol met vitamines en mineralen) zal je huid extra gaan stralen. (Voor goede recepten klik hier)

Als extra tip willen we jullie meegeven dat de meeste rimpels veroorzaakt worden door de zon. Door jezelf niet goed te beschermen tegen de zonnefactor krijg je eerder rimpels. Dus smeer voldoende zonnebrandcrème of vermijdt de felle zon in de top uren. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar als je moet genezen dan is het Lizz Facelift Serum een goede optie.

KLIK HIER om meer te weten te komen over het Lizz Facelift Serum.

Lizz Facelift Serum

8 Totale Score
Lizz Facelift Serum - Werkt dat Wel?

Het Lizz Facelift Serum beweert dat het er voor kan zorgen dat rimpels, lijntjes en kraaienpootjes verdwijnen zonder chirurgische ingreep of injecties.

Oordeel
7.5
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
9 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. In het artikel staat het beschreven alsof je Lizz op je hele gezicht smeert. Dit is natuurlijk niet waar. Je smeert het (bij voorkeur met een vinger ipv het spateltje, werkt veel beter) onder je ogen, daar waar we allemaal wel eens last hebben van kringen en rimpels.
  Ja, het doet idd wat het belooft; het maakt de boel gladder en strakker. Maar wel met een kanttekening:
  Het aanbrengen zodat je geen witte vegen ziet baart wat oefening. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig! Ook kan het een wat branderig gevoel geven, zeker in het begin. En dat hele strakke? Ook iets waar je aan zult moeten wennen.
  Algehele indruk? Prima spul, als je het onder de knie hebt!

 2. hallo heb lizz gekocht en gebruikt…ok, het geeft een beetje effect….maar de vraag is; wanneer je er daarna maquillage erop wil doen…is je maquillage heel lelijk…zou zelfs zeggen een maskereffect….kan iemand zeggen hoe ik dat het beste oplos….mag men een dagcreme onder lizz opbrengen ? help ! thanks

 3. Hoi ook ik heb lizz besteld.voor mij werkt het niet.heb een zeer droge huid en als ik dan mijn dag of nachtcrème erop doe zijn de rimpels weer da…..wat wel heeeeel goed werkt is blue mauntains Serum.mijn huid is de hele dag fris en mijn rimpels zijn ook minder geworden.ik gebruik het nu al vier maanden.pracht spul.en je kan je dag of nachtcrème gewoon over heen doen.is wel duur maar echt geweldig.lizz serum is niets voor mij.maar iedereen heeft zo zijn mening.groetjes

 4. voor ANNA
  leer eerst eens GOED te lezen alvorens een reactie te plaatsen.
  “Ter verduidelijking je smeert de serum alleen op en rond de probleemgebieden en niet op je hele gezicht”.

 5. Ik heb ook het facelift serum gekocht en bevalt prima, maar klopt wel dat het makkelijk wit uitslaat, en droog aanvoelt. Ik heb het gekocht voor wallen, die gaan goed weg, maar daarintegen rimpeltjes boven de lippen weer niet. Make-up erover opbrengen, ik gebruik dan alleen maar bruin poeder, dan lukt het aardig. Ook kreeg ik er 3 monstertjes bij, maar die vind ik niet echt goed.

 6. Nu 6 weken gebruikt, geeft geen effect meer, slaat wit uit, en make-up erover kan niet,

 7. dus weggegooid geld, zonde , Bedankt voor jullie reacties, ik was al sceptisch maar nu zoek ik mijn heil liever in goede voeding. En mijn rimpels, ach wat eronder zit is belangrijker.

 8. Werkt niet zoals in de voorbeeld filmpjes op tv. Geeft een trekkerig en strak gevoel en slaat wit uit na verloop van tijd. Rimpels blijven hetzelfde, dus NIET minder. Ik ga gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug regeling. Hopelijk rimpelloos.

 9. Dit is een heel oud middeltje, eeuwenoud zelfs!
  Toen ik 9 jaar was, al zo’n 50 jaar terug gaf mijn moeder cosmetica party’s van het merk Christine Cardot of CC. Die hadden hetzelfde serum in hun lijn, het is een tijdelijke oplossing maar werkte als een wondermiddel. Je smeerde een paar druppels op het rimpelplekje(meestal toch wel onder de ogen)en het trok glad, leuk als je naar een feestje gaat en meer ook niet, want de hele dag is te lang en dan gaat het inderdaad wit uitslaan! Overal waar je gezicht beweegt heeft het geen zin om op te doen, want dan is het filmlaagje zo weg. Ook had het merk CC fluid make-up die zo een ongelooflijk gaaf huidje gaf qua poriën en onvolkomenheden, maar ook de kleur was perfect! Ik ben nooit meer zo’n goede fluid make-up tegen gekomen, zelfs in de duurste merken niet! Mijn moeder verkocht zo ontzettend veel dat ze er gouden sieraden met briljanten en reizen mee won, maar het merk kreeg zoveel tegenwerking vanuit de hele branche.Vanwege make-up die ze niet na konden maken, zover ik weet is het nooit gelukt! Misschien begrijpt u het al, dat merk is volledig weggewerkt. En zulke goede make-up ben ik niet meer tegengekomen!

Laat een reactie achter