Personal Pedi – Het Voetverzorgingsapparaat

Personal Pedi zorgt voor mooie en verzorgende voeten deze zomer. We zijn meer buiten en hebben en trekken vaker slippers aan. Wat is er erger dan lelijke onverzorgde voeten te hebben. Ik schaam mezelf als ik in de zomer met vereelte voeten naar buiten moet. Er zijn natuurlijke voldoende oplossingen voor en één daar van is om telkens een pedicure  te nemen voor een aardig bedrag. Maar makkelijk en goedkoper is het natuurlijk om dit zelf te doen. Dit moet zeer makkelijk gaan met het Personal Pedi Voetverzorgingssysteem.

Het gebruik van de Personal Pedipersonal pedi

We hebben de Personal Pedi besteld en hem door iemand van ons panel laten testen voor meerdere dagen achter elkaar.

De motor van de Personal Pedi is qua kracht voldoende om het eelt te verwijderen van de voeten, het is wel heel belangrijk dat je de juiste druk uitoefent wanneer je de Personal Pedi gebruikt. Door te veel druk te zetten zal het resultaat een stuk minder zijn dan wanneer het apparaat rustig op je voet zet. Tevens als je teveel druk zal zetten gaan de batterijen een stuk sneller leeg.

Dit is meteen een minpunt van de Personal Pedi dat hij op batterijen werkt. Een pedicure apparaat wat op stroom werkt of op een accu is in onze ogen wat krachtiger en zal natuurlijk langer mee gaan in gebruik zonder echt aan kracht te verliezen.

Doordat dat Personal Pedi ook in de douche gebruikt kan worden doordat hij waterdicht is vinden wij dit ook aan te raden om dit te doen. Het scheelt een hoop opruimwerk als de harde eelt door het doucheputje gewoon wegstroomt. Dit is voor ons de daadwerkelijke meerwaarde van de Personal Pedi, doordat deze dus op batterijen werkt.

Het schoonmaken van het apparaat is erg makkelijk en kan natuurlijk gewoon onder de kraan aangezien hij waterdicht is.

Conclusie over de Personal Pedi

Helaas hadden wij verwacht dat het verwijderen van eelt niet echt een tijdrovende handeling zou zijn. Dit is ons wat tegengevallen met de Personal Pedi. Vooral doordat we eerst de juiste hoeveelheid druk moesten uitzoeken was het polijsten/ schuren van het eelt weinig doeltreffend in het begin. Wij missen hier ook de handigheid in, doordat de kracht van de motor afhankelijk is van de batterijen en de uit te oefenen druk dus wat kan wisselen.

Gekeken naar onze ervaringen en andere beoordelingen kunnen wij zeggen dat de Personal Pedi een apparaat van redelijke kwaliteit is. Wil je graag je voeten behandelen onder de douche dan is de Personal Pedi wel een uitkomst. Je moet er even aan wennen en als je de batterijen op tijd verwisseld dan zal je er vanzelf handigheid in krijgen.

Wil je meer weten over de Personal Pedi klik dan hier.

Onze voorkeur gaat verder voor het verwijderen van eelt van onze voeten toch uit naar een apparaat wat werkt op een accu of met een snoer. Dit omdat je hierdoor de motor elke keer met dezelfde kracht draait en je makkelijker weet wat voor druk je moet zetten. Een goed alternatief met een herlaadbare batterij is de Pedi Whiz. Dit apparaat werkt prima en is volgens ons wat makkelijker in gebruik.

Voor meer informatie over de Pedi Whiz klik dan hier.

pedi whiz

 

6.7 Totale Score
Personal Pedi - Het voetverzorgingssysteem

Personal Pedi is een pedicure systeem die eelt en andere harde plekken op de voeten verwijderd.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter