Simply Straight – Haarborstel en Stijltang in één.

Simply Straight is een 2 in 1 haarborstel. De gecoate keramische borstelharen zijn het grote geheim achter het succes van de Simply Straight. Een stijltang en een föhn zijn niet meer nodig om glad en steil haar te krijgen, dit scheelt jou niet alleen tijd, het is ook nog eens veel beter voor je haar.

Hoe werkt de Simply Straight HaarborstelSimply Straight4

De techniek die je dient te gebruiken voor een perfect resultaat is niet heel ingewikkeld. Je pakt een pluk haar wat je steil wil krijgen en begint dan rustig te borstelen. Het enige waar je voor dient te zorgen is dat jouw haren de warme keramische borstelharen goed raken. Lukt dit niet in één keer, geen paniek, een kleine draai met je pols kan er voor zorgen dat je het gewenste resultaat zal bereiken. Wel is het heel belangrijk dat je de punten van het haar vast houdt tijdens het gebruik van de Simply Straight. Dit geeft een nog beter resultaat.

Wij adviseren wel om je haar eerst met een gewone borstel door te kammen om eerst alle eventuele knopen en klitten te verwijderen. Dit kan namelijk invloed hebben op het effect van de Simply Straight en dat zou zonde zijn. Tevens is het belangrijk om de Simply Straight op droog en onbehandeld haar te gebruiken voor het beste resultaat.

Wat is nu het grote verschil met een fohn of een stijltang. Met de Simply Straight wordt het haar vanaf de wortel behandelt en maakt het je haar steil zonder het plat te maken of te verbranden. Je vergeet ook bijna nooit een stuk te stijlen want het is net zo gemakkelijk als borstelen. De Simply Straight is ideaal als je snel je haar moet doen.

Zelf de mogelijkheden bekijken met Simply Straight klik dan hier.

De borstel heeft 3 knoppen, één voor aan en uit, één om de warmte mee te reguleren (maximaal 450 graden). Het handvat wordt niet heter dan je mag verwachten en je zal je daar niet aan branden. De achterkant van de borstel moet je wel vermijden, deze wordt namelijk erg heet.

De meegeleverde instructies vinden wij niet echt geweldig. Het belangrijkste wat wij hier uit hebben kunnen halen is welke temperatuur het beste voor welk type haar. De rest hebben wij eigenlijk zelf uitgevonden. De temperatuur die je het beste kunt gebruiken voor dun haar is 365 graden. 410 graden is het meest geschikt voor de gemiddelde haartypes en de hoge stand van 450 graden is het beste voor erg dik en krullend haar.

Conclusie over de Simply Straight HaarborstelSimply Straight2

Meestal zijn 2 in 1 haar producten niet beter dan specifieke producten voor één doel op zich. In dit geval de haarborstel en de stijltang. Bij de Simply Straight vinden wij dat dit product wel voldoet. Dit komt omdat de resultaten die wij hebben bereikt met de Simply Straight gewoon goed zijn. Het maakt het stijlen van je haar een stuk makkelijker en dit scheelt tijd en moeite en is wel zo makkelijk als je op moet schieten. Wij vinden wel dat je met een stijltang meer opties hebt en dat in sommige gevallen het haar er mooier uit ziet.

Ben je echt op zoek naar een goede borstel om alleen mee te kammen dan zou ik verder zoeken. Ook moet je niet verwachten dat het een wonderborstel is, je zal er ook wel iets voor moeten doen om je haar te krijgen zoals je wilt. Het is niet alleen even borstelen en het zit goed. Maar als je het stijlen op de manier doet zoals hierboven staat weten wij zeker dat ook jij een geweldig resultaat kan halen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden met dit product.

Onderzoek op internet wijst uit dat veel mensen erg tevreden zijn over de Simply Straight haarborstel. Maar wij kunnen ons niet voorstellen dat iedereen tevreden is. Graag horen wij jullie ervaringen terug op deze website.

Wil je meer weten over de Simply Straight klik dan hier.

 

9 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Ik gebruik zelf altijd een tang en heb geverfd haar. Aan de zijkant van de tang koekt dat aan zeg maar. Tissue erlangs en het is weg. Dus is mijn vraag;
  Hoe maak je de borstel schoon?

 2. ik heb hem ook besteld de betaling is reeds uitgevoerd en gaat er zaterdag af ik kan niet wachten om hem ook te testen ik neem aan dat je met die borstel geduld moet uitoefenen alvast bedank voor de informatie die hier boven staat vermeld
  ik kijk geregeld op YouTube hoe zij het doen ik sta telkens versteld van het resultaat dat zij werkelijk hebben dat maakt me super enthousiast ik ben erg benieuwt ik kijk er naar uit !! 🙂

 3. vandaag is de simply straight geleverd
  en toen ik hem open deed heb ik hem
  gelijk getest ik vind hem gemakkelijk
  en super geweldig ik heb geen klachten!! 🙂

 4. Ik ben super tevreden met dit product.
  Alleen een pinnetje is eruit en ik krijg het met geen mogelijkheid erin.
  Enige suggesties???
  Hetty

 5. De mijne gaat maar tot de 230 graden!??

 6. Op hoeveel graden kan je de borstel afstellen? als je fijn haar hebt?

 7. Het gebruik van deze borstel is makkelijk, snel en levert gewenst resultaat…. heerlijk glad haar! Toch ben ik niet tevreden over de kwaliteit van het produkt. Heb 2x deze borstel gekocht omdat ik dacht bij de eerste gewoon dom pecht te hebben kocht ik de 2e. De rode bescherm “knopjes” lieten los. De 1 na de ander viel er al na 2 weken af. Dit gebeurde bij de 2e borstel ook maar toen na 8 weken. Ik heb nu een soortgelijk produkt, iets duurder in aanschaf maar betere kwaliteit. Het gaat hierbij om een Babyliss borstel. Dat us een echte TOPPER!

 8. Nog iets vergeten… doordat de bedieningsknoppen in de handgreep zitten druk je vaak per ongeluk op de aan/uit knop en de temperatuur veranderd dan ook vaak. Dit us bij de Babyliss niet het geval.

Laat een reactie achter