“Yes” Finishing Touch Epileerapparaat, Pijnvrij Ontharen?

De Yes” Finishing Touch Epileerapparaat is volgens de makers ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Het epileert gemakkelijk alle ongewenste haartjes en dat zelfs pijnvrij.  Door de geavanceerde Sensa Light technologie worden jouw haartjes over het gehele lichaam pijnloos en gemakkelijk verwijderd. Maar hoe werkt het apparaat nu echt?

Hoe werkt het “Yes” Finishing Touch Epileerapparaatyes finishing touch epileerapparaat

Net als bij eerdere uitgebrachte epileerapparaten zoals de EpiTouch, Silk’n Flash & Go beweert het “Yes” Epileerapparaat overal op het lichaam te gebruiken te zijn. Het beweert dat gebruik pijnloos is en dat je nooit meer gebruik hoeft te maken van de stinkende methodes, zoals waxen, laseren of elektrolyse.

De “Yes” verschilt van zijn concurrentie door zijn eigen Sensa-Light koppen, die zo zijn ontwikkeld dat ze 60 tot 90 dagen mee moeten gaan, afhankelijk van het gebruik en de dikte van het haar. Tevens is het epileerapparaat te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Je moet er wel rekening mee houden dat het apparaat alleen gebruikt kan worden op de droge huid, dus niet in de douche. Let ook echt op met water, het apparaat kan hier niet goed tegen. Het is echt gemaakt voor droog “epileren”.

Als je klaar bent om te beginnen met het “Yes” Finishing Touch Epileerapparaat zet je het apparaat gewoon aan en wacht je tot de voorste LED’s gaan knipperen. Als de lampjes knipperen met een interval van ongeveer een halve seconde is het apparaat klaar voor gebruik. Vervolgens kun je het epileerapparaat gebruiken op elk deel van je lichaam waar je ongewenste haartjes wil verwijderen. Als je klaar bent zal het apparaat vanzelf in de slaapstand gaan na 6 seconden.

Ervaring met het “Yes” Finishing Touch Epileerapparaatyes finishing touch epileerapparaat

Het eerste wat ik dacht toen ik het apparaat in mijn hand kreeg dacht ik wat is dit voor een klein epileerapparaat. Als ik hier mijn benen mee moet epileren dan ben ik bij wijze van spreken een hele dag bezig. Maar ik was toch nieuwsgierig om het epileerapparaat te testen.

Ik begon met mijn rechterbeen en was er letterlijk 20 minuten mee bezig en wat me eigenlijk het meest opviel dat het epileerapparaat in mijn ogen een erg klein scheerapparaat is met een soort van koplamp. Ok, mijn been is glad en zonder haartjes, maar in die tijd valt me erg tegen.

Waar ik ook nog van stond te kijken is dat het apparaat niet nat mag worden. Ik vroeg me af hoe het apparaat dan schoongemaakt moest worden. Maar ik moest met een klein borsteltje wat wordt meegeleverd aan de slag. Niet echt heel erg hygiënisch als je het epileerapparaat niet goed schoon kan maken.

Ik ben niet echt onder de indruk van de “Yes” Finishing Touch Epileerapparaat en vind het eerlijk gezegd geen aanrader. Ik denk dat er nog veel te winnen valt op het gebied van pijnloos ontharen. Dit epileerapparaat werkt maar het is meer een scheerapparaat in plaats van een epileerapparaat.

Meer weten over de “Yes” Finishing Touch Epileerapparaat klik dan hier.

Heb je zelf ervaring met de “Yes” Finishing Touch laat het ons hier weten en deel het hieronder met iedereen.

4 Totale Score
“Yes” Finishing Touch Epileerapparaat, niet helemaal wat we zoeken.

Pijnloos ontharen met de "Yes" Finishing Touch Epileerapparaat, een goede vervanger voor permanent ontharen? Ik vind persoonlijk van niet.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
14 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Hallo, ik heb hem ook gekocht en gebruik hem nu al een paar maanden.
  Het is een scheerapparaat en geen epilator!
  Het licht vooraan op het kopje is gemakkelijk om te zien wat en waar je afscheert, niets anders.
  De benen scheren kun je vergeten, duurt te lang en krast.
  Ik heb hem toch gehouden, want hij is gemakkelijk voor de bikini-zone en Klein en licht voor mee te nemen op vakantie.
  Maar te duur voor alleen dit gebruik.
  DUS: Scheerapparaat met leuchtend kopje met een scheerblad die tussen 2 houders ligt, waarmee je je krassen kan.
  De haartjes komen gewoond terug!

 2. Antwoord
  Yvonne Kasanwirdjo 26 juni, 2017 op 02:44

  Ik heb er ook een, maar ben er erg blij mee. Eindelijk een apparaat die echt helemaal glad scheert zonder dat ik me verwond. Zelfs tussen mijn schaamlipjes krijg ik alles glad. Heerlijk!!
  Met de Sensa Light kopstuk (trimmer) scheer ik eerst de groffe haartjes en de microfoil kopstuk voor glad afwerken. Heel fijn voor het gezicht. Binnen 5 a 10 minuten heb ik schaamhaartjes, oksels en gezicht helemaal glad.

  • Niet in die volgorde hoop ik 🤣🙉🙈🙊

   • Ik zou heel graag mijn geld terug hebben.
    Ik heb het apparaat op 18 januari besteld en betaald. Hij ligt in Amsterdam, daar is hij 2 of zelfs 3 geleden al aan gekomen. Verder komt hij niet. Het zal heel prettig zijn als jullie me persoonlijke behandeling zouden geven.hij moet gestuurd worden naar mijn dochter op de dorpstraat in wormer ( Nancy de leeuw )
    Omdat ik in Spanje woon, had ik dat adres opgegeven, ( van Julianadorp ) omdat ik 2 maande in Julianadorp zat, dacht, dat lukt wel, niet dus. Toen heb ik het adres van mijn dochter in wormer opgegeven. Het zou netjes zijn als jullie er voor mij induiken en dit probleem snel zouden oplossen.
    De verifieer code is 373647 ( of is doet het nummer voor een account?)
    Het ordernummer is 63775
    Het tracking nummer is VRO19163306YP
    Ik hoop dat deze zaak nu snel word opgelost.
    Gr. Paula

 3. Ik vind het persoonlijk een waardeloos apparaat, de eerste ging al meteen stuk want die kon ik niet meer opladen. Ik kreeg wel netjes een nieuwe thuis gestuurd maar hij bevalt me totaal niet!!!!!!
  Ook als je hem niet gebruikt raakt hij leeg en moet je hem weer eerst onder de oplader leggen.
  Het scheren valt ook tegen en duurt erg lang en voelt niet prettig.(krast)
  Dus hij ligt nu in mijn kast want ik kon hem niet meer terug sturen en ik gebruik gewoon weer mijn oude epilator.

 4. Werk niet lijk gewoon rotzooitje dat ze er 49€ durven te vragen ik heb er een kun je beter bij grof vuil gooien

 5. 2 x gebruikt en hij doet nu al niks meer. Laadt ook niet meer op. Zonde van het geld

 6. Bij de wish 6 euro
  Ben ook niet zo blij mee

 7. Besteld ,kon niet direct leveren ,geannuleerd en kreeg mailtje verwerkt ,u krijgt binnen 10 werkdagen uw geld op rekening retour 22 juni nu 12 july niets en mailtjes worden niet beantwoord .
  dit riekt naar oplichting zeker geen nette afhandeling na belofte .
  liza

 8. Helemaal niet tevreden. Zag weinig resultaat en een dag later kwamen de haartjes weer terug. Waardeloos voor zoveel geld . Wil hem terugsturen maar kan niet vinden waarheen.

 9. Kan iemand mij vertellen waar ik het apparaat naar toe moet sturen voor retournering en het geld kan terugkrijgen
  Mailadres reageert niemand op en telefoonnummer is niet correct!

 10. Op 15 juli besteld en betaald en tot op heden niets meer van gehoord en op mijn mailtjes reageren ze ook al niet!schandalig

 11. Dit gekocht gisteren op een markt maar het werkt niet. (25 euro bet) Geen gegevens erbij om te ruilen. Wat staat mij nu te doen ? Graag advies naar linda.homme@telenet.be

Laat een reactie achter